Ako sa cítiš po takom bad beate?Je to frustrujúce. Na minulotýždňovom WPT v Los Angeles som vypadla na badbeat s esami v preflop alline proti queenam. Mal dve queeny v balíčku, bola som 80% favorit preflop a prehrala som. A vcelku ta istá situacia sa stala aj tu, síce to boli iné ruky, ale rovnako mal len dve queeny, ktoré mu mohli pomôcť. Mala som AK vo farbe, obrovský pot, a dorovnal môj allin s KQ, čo je hlavne pri WPT šialený call. Skutočne neviem čo iné k tomu povedať. Nikdy by mi nenapadlo, že niekto dorovná s KQ, keď pôvodný raise bol na 300 a ja som raisla 8,000 All-in. Bol to šialený call, musel vedieť, že niečo mám a niekto uz zložil queenu, takže zostávali už len dve. On však trafil a ja som sa nezdablovala. Je to frustrujúce, pretože to nebolo dobre zahraté, ale to je poker. Mala som vyborný rok a diali sa dobré veci, takže sa musím cez to preniesť a sústrediť na ďalsí turnaj.Možeš povedať niečo o Slovensku? Ako sa Ti tu páči?Jasné! Najväčší dojem na mňa do tejto chvíle urobilo to, že ľudia sú tu veľmi milí. Ešte som nestretla jedného protivného človeka, naozaj všetci su veľmi milí. Prichádzajúc z Paríža, z ktorého pochádzam, ktorý milujem a žila som tam až do svojich 10 rokov, vidím veľký rozdiel v tom, ako sa ku mne správajú tam a na Slovensku. Ľudia sú tu vo všeobecnosti veľmi milí a to je môj prvý dojem....
Zobraziť celý článok