Poker Stars
Re: Poker Stars
Rofl. Ako to je možné? Veď tie peniaze som si dal poslať z LuckyAce. A dá sa to nejako spraviť? Ak máš nejaký nápad tak budem vďačný. Dííík
Edit: Ak vie niekto kľúč k problému tak private message me alebo napíšte tu.
Edit: Ak vie niekto kľúč k problému tak private message me alebo napíšte tu.
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
tak to je potom problem inde. Skus depositnut na PS par dolarov menej ako si mal cashout z LA.
Mne sa raz stalo ze som na PS musel depositnut menej, lebo to neslo.
problem moze byt aj v tom ze si vlozil napr 50usd na moneybookers z banky a zabudol si zaskrtnut ze je to na hranie, a z LA si vybral 150 usd a do herne PS si chcel vlozit 200 tak ti to nepojde. V tom pripade by si mohol maximalne depositnut 150usd.
Mne sa raz stalo ze som na PS musel depositnut menej, lebo to neslo.
problem moze byt aj v tom ze si vlozil napr 50usd na moneybookers z banky a zabudol si zaskrtnut ze je to na hranie, a z LA si vybral 150 usd a do herne PS si chcel vlozit 200 tak ti to nepojde. V tom pripade by si mohol maximalne depositnut 150usd.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:pretoze si si vkladal do moneybookers peniaze a dal si tam pri v klade ze Nie su urcene na hracie ucely.
buschle napísal:zabudol si zaskrtnut ze je to na hranie
..hm, tak toto pocujem prvy krat, este som sa s tym nestretol. A kde by mala byt ta kolonka ? Sice na druhu stranu je pravda, ze uz som si dlho neposielal z banky peniaze na MB. Ine prevodne prikazy ale robim dost casto cez internet banking a nikdy som tam podobnu kolonku nevidel.
K problemu. Mne raz neslo depozitnut z MB na PS, ale bolo to tym, ze som cchel depozitnut viac, ako som mal na PS povolene v profile. Tak som napisal na PS support a zvysili mi to na 1,000USD.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ked das upload funds na MB , default je ale tusim TRUE takze to musis odskrtnut aby si to posral
-
Čiže ako to mám riešiť? Vybrať z MB do banky a poslať naspäť na MB z banky? Bude to fungovať? (skúšal som menej ale podľa mňa to posrali v LA pretože som od nich vyberal celú čiastku -.-)
- Xaress
Už som to vyriešil Ale teraz mám problém s importovaním rúk do HEM'u. Doteraz to išlo a teraz importuje iba errors. Cesty sú nastavné správne. Čím to je?
- Xaress
pozri bajzikov blog, tam sme riesili vsetky mozne problemy.
-
Ukazuje vám karty v AI po novom update?
- Xaress
Tak toto ma zaskocilo.. Dosiel mi takito e-mail, ked som chcel vybrat nejake peniaze.
Note that your last deposit with Moneybookers was made on 2/3/2009 and as
such, more than 6 months have passed since your last deposit with this
method was made.
We have made some changes to the way player transactions are stored on our
system. Although we keep a record of all transactions, any transaction older
than 6 months is now archived in a separate database.
This means that your cashout options will be based on the last 6 months of
deposits history only. Your desired payment method is no longer available.
Takze vybrat peniaze z P****Stars mozete iba metodou, ktorou ste vlozili, najneskor vsak do 6 mesiacov od posledneho vkladu.
Toto ma dost zaskocilo, neviem ci ste o tom vedeli a mate s tym nejake skusenosti.
Cize musim kazdych 5 mesiacov a 29 dni vlozit na P****Stars aspon 10 dolarov, aby som mohol vybrat kolko chcem.
Toto ma teda dost nasr**o, mate s tym nejake skusenosti, hlavne ti ktori vyberate viac nez vkladate (7castle napr.)?
Najhorsie je ze nemam ani cent na moneybookers,takze tam nemam co vlozit, aby som mohol vybrat. Cele je to nejake pritiahnute za vlasy.
Note that your last deposit with Moneybookers was made on 2/3/2009 and as
such, more than 6 months have passed since your last deposit with this
method was made.
We have made some changes to the way player transactions are stored on our
system. Although we keep a record of all transactions, any transaction older
than 6 months is now archived in a separate database.
This means that your cashout options will be based on the last 6 months of
deposits history only. Your desired payment method is no longer available.
Takze vybrat peniaze z P****Stars mozete iba metodou, ktorou ste vlozili, najneskor vsak do 6 mesiacov od posledneho vkladu.
Toto ma dost zaskocilo, neviem ci ste o tom vedeli a mate s tym nejake skusenosti.
Cize musim kazdych 5 mesiacov a 29 dni vlozit na P****Stars aspon 10 dolarov, aby som mohol vybrat kolko chcem.
Toto ma teda dost nasr**o, mate s tym nejake skusenosti, hlavne ti ktori vyberate viac nez vkladate (7castle napr.)?
Najhorsie je ze nemam ani cent na moneybookers,takze tam nemam co vlozit, aby som mohol vybrat. Cele je to nejake pritiahnute za vlasy.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
verim tomu ze ked im napises na support tak to rucne dohladaju a ten vyber ti povolia
mne tak napriklad zrusili vybery na kreditky, chcel som vyberat na MB ale stale mi to ponukalo len na kreditku tak som im napisal a na druhy den uz to bolo vybavene
mne tak napriklad zrusili vybery na kreditky, chcel som vyberat na MB ale stale mi to ponukalo len na kreditku tak som im napisal a na druhy den uz to bolo vybavene
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.