Poker Stars
Re: Poker Stars
Napisal som...
Unfortunately we will not be able to change it. This rule is applicable for
all our players. As you indicate that this is inconvenient, we always offer
our players to receive their cashout on a paper check (this requires no
deposits).
Takze nic, neda sa. Zrovna, ked som si chel dnes zahrat so Scottym na Expekte, smola no.
Ak by ste mali nejaky dalsi napad, uvitam.
Unfortunately we will not be able to change it. This rule is applicable for
all our players. As you indicate that this is inconvenient, we always offer
our players to receive their cashout on a paper check (this requires no
deposits).
Takze nic, neda sa. Zrovna, ked som si chel dnes zahrat so Scottym na Expekte, smola no.
Ak by ste mali nejaky dalsi napad, uvitam.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
mozem ti shipnut 12USD alebo kolko je BI na MB ak mi das nazov uctu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
asi lepsie ked si pozries na stars aky je minimalny deposit, poslem ti potom na MB ten BI + min deposit na stars aby si si tam mohol vlozit a potom aj vybrat peniaze a mal mi to ako vratit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Aj mne sa to stalo. A tiez presne tak ze som akurat chcel vyberat a toto na mna vybaflo tak som poslal 10usd pockal 48hodin ci kolko a vuala vyberal kolko sa mi zachcelo...
Napisal mi aj v maily dovod, nieco s updatom cashieru a withdrawu ale uz si to nepamatam...
Napisal mi aj v maily dovod, nieco s updatom cashieru a withdrawu ale uz si to nepamatam...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
No ved ano, je to presne tak. Staci vlozit $10 a potom po 72 hodinach mozes vyberat kolko chces. Na P****Stars sa mi vzdy pacilo, ze ked som dal cashout, tak do 15 minut som vzdy mal peniaze na moneybookers.
Len teraz som potreboval peniaze na MB, a P****Stars sklamalo , nastastie pomohol majster Yegon.
Len teraz som potreboval peniaze na MB, a P****Stars sklamalo , nastastie pomohol majster Yegon.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Zdravim na foru.
Prave jsem se tady zaregistroval(lepsi web o pokeru asi neni),a chci se zeptat zkusenejsich na P****Stars.Zaregistrovaljsem se,penize nevkladal,ale dali mi ty jejich hraci penize.Hned ve 2 turnajich jsem skoncil na placenych a ted tam mam neco okolo 5000 hracich penez.Chci se zeptat,jaky je rozdil hrat Freeroll BEZ jakyhkoliv poplatku,a tim,co jsem treba hral ja(100-9)K cemu jsou ty hraci penize dobre?Muzu se snad s nema dostat do nejake kvalifikace?Zajima mne,jestli se s tim daji vyhrat realne penize.Diky za odpoved.(Jinak tam ted davaji bonus 100% 600USD max.)
Prave jsem se tady zaregistroval(lepsi web o pokeru asi neni),a chci se zeptat zkusenejsich na P****Stars.Zaregistrovaljsem se,penize nevkladal,ale dali mi ty jejich hraci penize.Hned ve 2 turnajich jsem skoncil na placenych a ted tam mam neco okolo 5000 hracich penez.Chci se zeptat,jaky je rozdil hrat Freeroll BEZ jakyhkoliv poplatku,a tim,co jsem treba hral ja(100-9)K cemu jsou ty hraci penize dobre?Muzu se snad s nema dostat do nejake kvalifikace?Zajima mne,jestli se s tim daji vyhrat realne penize.Diky za odpoved.(Jinak tam ted davaji bonus 100% 600USD max.)
- TomasCZE
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ne, s tym nic nevyhras, nic neziskas a su ti na ***
dufam ze osm pomohol
dufam ze osm pomohol
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
TomasCZE napísal:Zdravim na foru.
hracie peniaze (play money) su pre tych ktori nechcu hrat o peniaze, ale len tak pre zabavu. Myslim ze sa za ne nedaju vyhrat normalne peniaze. Na freerolloch tiez neplatis ziadne vstupne, ale vyhravas skutocne dolare, to je rozdiel.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Jedna moznost je...
Existuje vychodoeurpska liga a tam sa hra cely mesiac , kazdy den za 2000 hracich penazi a potom sa vyhodnocuje po mesiaci najlepsi hraci, hra sa denne o 18:30 a najdes to v tourney -regional GL.
Existuje vychodoeurpska liga a tam sa hra cely mesiac , kazdy den za 2000 hracich penazi a potom sa vyhodnocuje po mesiaci najlepsi hraci, hra sa denne o 18:30 a najdes to v tourney -regional GL.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Diky za odpovedi.za NIC hrat nebudu a tak tam poslu nejake penize.
Hraval jsem na Paradise a ta herna stoji za vylizprdel,tak hledam neco jineho...
Hraval jsem na Paradise a ta herna stoji za vylizprdel,tak hledam neco jineho...
- TomasCZE
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.