set v 3 betnutom pote
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
set v 3 betnutom pote
Konecne mam HM,takze hned na uvod otazka,po kolkych rukach maju stats aku-taku vypovednu hodnotu?
NL 50,full stacky,ja na buttone raise na 1,5 $ super rr na 4,5,ja call,mam na ruke 55.
Nase stats su zhruba rovnake,po asi 70 rukach cca 22/20.
Flop K-9-2 rainbow,super check,ja check.
Turn 5,super bet 6 $,ja call.
River blank,super bet 14 $,ja rr all in.
Ako by ste hrali tuto hru?
Uvazujem,ze super s takymito stats po tom co 3 betol a na boarde 2x betol moze mat 3 mozne ruky:AA,KK,AK,myslim,ze so vsetkymi doplati moj rr all in a v 2/3 pripadov som lepsi.Je to spravne?
NL 50,full stacky,ja na buttone raise na 1,5 $ super rr na 4,5,ja call,mam na ruke 55.
Nase stats su zhruba rovnake,po asi 70 rukach cca 22/20.
Flop K-9-2 rainbow,super check,ja check.
Turn 5,super bet 6 $,ja call.
River blank,super bet 14 $,ja rr all in.
Ako by ste hrali tuto hru?
Uvazujem,ze super s takymito stats po tom co 3 betol a na boarde 2x betol moze mat 3 mozne ruky:AA,KK,AK,myslim,ze so vsetkymi doplati moj rr all in a v 2/3 pripadov som lepsi.Je to spravne?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: set v 3 betnutom pote
v prvom rade by som ten 3bet defaultne nedefendoval callom, lebo na to nemas odds, ak mate teda standardne 100bb stacky
dalej ako si pisal 22/20 moze ta 3betovat light, takze ak uz aj ten set hitnes, zdaleka nie vzdy ho stacknes.
pre zaciatok asi tolkoto, dalsia vec , aby som upresnil, ak si planoval to 55 hrat na set a c/f ak nehitnes, tak to nie je velmi dobre. Defendovat rozne ruky proti specifickemu superovi sa da, aj siroko, ak napr vies, ze je fit or foldak a ked netrafi, casto ukradnes pot, pripadne ho vies z ruky vybluffovat, ale este raz-100 bb stacky, mas par, call s umyslom c/f ak netrafis je weak -tight z mojho pohladu vobec nie optimal play
as played by som mozno betoval za nim flop reprezentovat nejaku Kx ruku, as played call na turne je ok aby si ponechal superovi sirsi range.
dalej by bolo dobre popisat aky bol super, ci ta 3betoval prvy krat v steal situacii, alebo to robil pomerne casto, proste viac popisat nejake jeho tendencie, 22/20 nestaci:)
btw AA/KK/AK ti dobry hrac bude na takom boarde dost vela casu cbetovat podla mna, nakolko je OOP a tiez by rad nejaku tu value..pokial teda neindukuje bet od teba, ale to je odveci, lebo:
ak ta c/r na flope ako 3betor, tak je to velmi silne polarizovane na value a ty si zahodis aj ruky
ak c-call,nasledne musi donknut turn ak nechce dat kartu zdarma a to je tiez silna line..
dalej ako si pisal 22/20 moze ta 3betovat light, takze ak uz aj ten set hitnes, zdaleka nie vzdy ho stacknes.
pre zaciatok asi tolkoto, dalsia vec , aby som upresnil, ak si planoval to 55 hrat na set a c/f ak nehitnes, tak to nie je velmi dobre. Defendovat rozne ruky proti specifickemu superovi sa da, aj siroko, ak napr vies, ze je fit or foldak a ked netrafi, casto ukradnes pot, pripadne ho vies z ruky vybluffovat, ale este raz-100 bb stacky, mas par, call s umyslom c/f ak netrafis je weak -tight z mojho pohladu vobec nie optimal play
as played by som mozno betoval za nim flop reprezentovat nejaku Kx ruku, as played call na turne je ok aby si ponechal superovi sirsi range.
dalej by bolo dobre popisat aky bol super, ci ta 3betoval prvy krat v steal situacii, alebo to robil pomerne casto, proste viac popisat nejake jeho tendencie, 22/20 nestaci:)
btw AA/KK/AK ti dobry hrac bude na takom boarde dost vela casu cbetovat podla mna, nakolko je OOP a tiez by rad nejaku tu value..pokial teda neindukuje bet od teba, ale to je odveci, lebo:
ak ta c/r na flope ako 3betor, tak je to velmi silne polarizovane na value a ty si zahodis aj ruky
ak c-call,nasledne musi donknut turn ak nechce dat kartu zdarma a to je tiez silna line..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ja by som to foldol PF z dovodov ake tucniak napisal callovanie 3betov s malymi PP je docela zle. Zvysok hendy je v pohode
Flop by som po jeho checku nikdy nebetoval, pretoze nikto necheckfoldne na k92 duha 3betnuty pot, jednoznacne ma bud monster / alebo hendu so solidnou showdown value
Flop by som po jeho checku nikdy nebetoval, pretoze nikto necheckfoldne na k92 duha 3betnuty pot, jednoznacne ma bud monster / alebo hendu so solidnou showdown value
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
-cize s plnymi stakmi sa s malymi parmi neoplati dorovnavat 3bety?ani v 3 way pote?
-co s parmi 88-JJ ak to nechcem hrat len na set value,a dostanem 3bet pf?
-co s parmi 88-JJ ak to nechcem hrat len na set value,a dostanem 3bet pf?
-
-diky tucniak za podrobnu analyzu,3betoval ma 1.krat,ale za 70 ruk to asi nema vypovednu hodnotu,ci ano?
-
palo1973 napísal:-cize s plnymi stakmi sa s malymi parmi neoplati dorovnavat 3bety?ani v 3 way pote?
..kukni sem : http://www.pokerportal.info/poker-novinky ... d-pot-odds
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no, ma to vypovednu hodnotu v tom, ze ak to bolo na tom stole, co ste sa prave poznali 70x tak skratka nemate dynamiku ziadnu-a kedze ta netr3betoval k smrti pred tym, nema preco indukovat tvoju chybu-call proti odds.ano viem, je to par, ale v takejto situacii proste call s danym post flop planom je dlhodobo ev- hra, bud 4betovat co by som za danej situacie nikdy neurobil, alebo proste fold.
Su aj sympataci, ako minule, ja sqzujem na 10 (pot, par limperov, raiser) , limper sa rozhodne ma zavolat, pride 428ss, pushne moj cbet a ukaze 44-ze dal do potu 1/5 stacku pf s dominovanym parom ho asi moc nezaujimalo-ale v longrune pekne krvaca:)
suhlas ferkan, betovat to nema vyznam+ nejake QQ-TT nam aj tak na jeden barrel nezlozi/ma monster.
edit:k tvojej otazke 88-JJ-silne zavisi, v akej si pozicii, v akej pozicii je super, ake cisla ma super, ale hlavne ake tendencie ma super, ci je aggro, fit or foldak, tricky atd, ale hlavne ta dynamika, na nl50 sa zdaleka tak casto ne3betuje light, co som postrehol.
este taka uvaha, mozno si to mozes dovolit napr v pozicii vs nejaky nit s 3betom 1 na velkej vzorke, kedze sa da predpokladat, ze ak ten set trafis, stacknes ho 95% casu, hlavne ak otvaras steela napr na 2.5bb a on ta 3betne pot co je relativne malo-ale mozno len trepem
Su aj sympataci, ako minule, ja sqzujem na 10 (pot, par limperov, raiser) , limper sa rozhodne ma zavolat, pride 428ss, pushne moj cbet a ukaze 44-ze dal do potu 1/5 stacku pf s dominovanym parom ho asi moc nezaujimalo-ale v longrune pekne krvaca:)
suhlas ferkan, betovat to nema vyznam+ nejake QQ-TT nam aj tak na jeden barrel nezlozi/ma monster.
edit:k tvojej otazke 88-JJ-silne zavisi, v akej si pozicii, v akej pozicii je super, ake cisla ma super, ale hlavne ake tendencie ma super, ci je aggro, fit or foldak, tricky atd, ale hlavne ta dynamika, na nl50 sa zdaleka tak casto ne3betuje light, co som postrehol.
este taka uvaha, mozno si to mozes dovolit napr v pozicii vs nejaky nit s 3betom 1 na velkej vzorke, kedze sa da predpokladat, ze ak ten set trafis, stacknes ho 95% casu, hlavne ak otvaras steela napr na 2.5bb a on ta 3betne pot co je relativne malo-ale mozno len trepem
-
je normalne ze je dobry hrac ochotny sa stacknut s overpairom ? resp. je to standartna hra? (za predpokladu ze super nie je prilis agresivny a ani donk, ktory je schopny zavolat all in s bottom pairom)
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
v pohode call PF staci ti vyhrat dalsich 24dolcov co je ibe 50bb (nepotrebujes ani aby sa cely stackol) este mas aj poziciu. Zbytok ruky je tiez good.
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
macccho napísal:v pohode call PF staci ti vyhrat dalsich 24dolcov co je ibe 50bb (nepotrebujes ani aby sa cely stackol) este mas aj poziciu. Zbytok ruky je tiez good.
vysvetli, ja mam za to, ze statisticky tusim 7x z 8 ten set netrafim, board vacsinou nebude priaznivy a preto na tej ruke kazdy krat 5$(10bb prehram), co mas 35$, raz za cas set trafim a este z toho raz za cas supera stacknem=tuto hru fakt nevidim profitable, ak vies k svojmu nazoru poskytnut cisla, bude to len dobre(hlavne pre mna:), nakolko ma to fakt zaujima)
dalej ma zaujima ako si schopny vyhrat dalsich 24 dolcov v priemere kazdu takuto ruku, ked ti pride Axx, Kxx, AKx, AQx,QQx a asi milon dalsich boardov, ono totiz k 55 underboardy nechodia az tak casto..ci mas chut na velke bluffy s malym PP, ktory ked nehitne set ma minimalnu sancu po river improvnut(v tomto su ovela lepsie spojene vysoke najlepsie suited overcards, napr KQ apod), alebo ako chces na tom zarabat?
navyse, ked uvazime, ze to je superov prvy 3bet, javi sa celkom kompetentny a nemali nijak divoku dynamiku.
este aj ked ti pride T28 tak ti nepolozi JJ, takze, ako sa da na tom zarabat s planom hitnut len set?
ake ine cesty vidis?
-
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.