Dead money od mŕtvych hráčov

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Dead money od mŕtvych hráčov

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Dead money od mŕtvych hráčov

Výraz "dead money" každý pokrový hráč dobre pozná. V pokrovom slangu sa tak nazývajú slabší hráči, ktorí zaplatia buy-in do turnaja, napriek tomu, že poker hrať takmer vôbec nevedia, prípadne sú to peniaze, ktoré sa nachádzajú v pote. Čo ak si však tento slangový výraz preložíme doslovne? Máme na mysli sumy, ktoré sa nachádzajú na kontách hráčov, ktorí naozaj zomreli. Možno to bude pre mnohých prekvapujúce, isté je však, že raz prehráme všetci v tej veľkej hre, ktorá sa volá život. Kto potom dostane naše peniaze? Každú deň sa online prihlási približne milión pokrových hráčov na svoju obľúbenú pokrovú herňu. Podľa štatistík má najviac pokrových hráčov 18-35 rokov. A 1,3 percenta 18 ročných sa nedožije 35 rokov. Okrem toho život pokrového hráča nie je obvykle príliš zdravý: priveľa stresu, zlé stravovacie návyky a málo pohybu. Kto teda dostane peniaze na ich pokrových účtoch? Budú to dedičia? Alebo si ich ponechajú pokrové stránky? Tieto a podobné otázky sme položili množstvu internetových bánk a pokrových herní, bohužiaľ nemali príliš veľkú chuť na ne odpovedať. Tie z nich,ktoré predsa len reagovali nás uistili, že po predložení úmrtného listu dostanú peniaze zákonití dedičia. Takže našťastie skončia peniaze u našich blízkych, otázkou však ostáva ako sa k nim dostanú. Výchadzame z toho, že len...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Dead money od mŕtvych hráčov

Odoslaťod svkice666 07 Sep 2009 15:22

Dobry clanok. Akurat ked nadtim clovek uvazuje, kua to aby som si napisal testament. :shock: Ked je statistika taka neuprostna. :river: Treba ale aj vytknut hernam, ze nenapisu vsetko do podmienok a samozrejme vela hracov ich ani necita. Pochybujem, ze je tam nieco napisane o umrti hraca. Stou necinnostou 6 mesiacov, to az taka tragedia neni, jednoducho vytiahne hrac vsetky peniaze na moneybooker a je to. Ak mu to herna dovoli. Ja som vsetko vytiahol z herne U***et a bez problemov. Svagor chcel vytiahnut vsetko z herne Paradise od Sportingbetu a povedali mu, ze podmienkou je aby v heni ostal minimalny depozit 9€, :wall: co povazujem za dost nekorektne od herni, ked tie peniaze si hrac vyhra, alebo vlozi svoje. Mne je to sice jedno, ja vzadnej herni svoje peniaze nemam. Vsetko som vyhral cez freerolly ked som s pokrom zacinal a vzdy ked otvorim novu hernu, tak tam nedavam ziadne peniaze, ale skusam to s freerollmi. V hernach, ktorych nehravam peniaze nemam, teda ucet je tam 0 € alebo $. Naco sa vam maju povalovat peniaze tam, kde nehravate, to ich racej dajte do banky na daky urok, nech snich mate aky taky uzitok.

Okrem herni ste sa mali spitat aj hracov, ktory v pokry nieco znamenaju ako to maju oni vyriesene, ak by boli ochotny otom hovorit.
Ale aj toto sa musi vyriesit. Ako riesia rozne veci a vymyslaju zakony na internet a jeho obsah, tak casom spravia nieco aj na toto.
Teraz je velky boom okolo online pokru a hraci su prevazne ako ste napisali v statistike mlady, takze casom sa otom zacne hovorit viac a budu to riesit. Ono na internete je vela veci nedoriesenych, tak trebarz fora, vsade je, ze sa mozes registrovat, inac nemozes prispievat prispevkami, alebo ani ti neukazu obsah, co tam je. Ked sa zaregistrujes a zistis, ze to neni ono, tak nemas sancu sa odregistrovat. Takuto moznost, som na internete nevidel. Vsade len "registrujte sa" a "prihlaste sa", no odregistrovanie ziadne a udajov chcu od vas po milu jarmilu. No cas ukaze, ze co a ako dalej. :gl: 8-)
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 07 Sep 2009 15:41

-no ja si prave myslim,ze s tym stahovanim poplatkov od neaktivnych hracov v party poker je to svinstvo,herna nema so spravovanim uctu ziadnu robotu,prave naopak zaraba tym na urokoch a este chce poplatok
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 07 Sep 2009 17:02

jeden z naj clankov poslednej doby.....to myslim vazne......nad tymto som teda este nepremyslal.... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Pepi 08 Sep 2009 07:58

palo: Pa***Poker je cely divny... :)

Inak, fajn clanok...
Ja som sa nad touto temou zamyslal uz davnejsie. Jednak jazdim na motorke (niezeby som sa povazoval za darcu organov, ale clovek nikdy nevie, co sa moze stat) a jednak je moje zdravie poslednu dobu nie najlepsie. Pozitivne ale je, ze to horsie zdravie aktualne aspon nedava dobre odds tomu, ze budem mat prilezitost sa niekde rozmlatit na motorke. Na druhej strane vysledky vysetreni zatial ukazuju, ze mam celkom dobre odds na to, ze nejaky ten cas snad este pozijem. :)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!