set v 3 betnutom pote

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: set v 3 betnutom pote

Odoslaťod dzejkej 07 Sep 2009 11:34

No ten vypocet ma maly hacik. Ked Ta 3betne, tak pocitaj sumu, ktoru mas dorovnat a nie celkovu. Ked raisnem $2 a pasivna fishka by ma 3betla na $3, tak pocitam, ze potrebujem investovat $1 a nie $3, pretoze tie $2 tam su a tie uz z potu nedostanem do stacku :).

V danej ruke nepocitas $5, ale $3. Keby si pocital $5, tak to by si musel este pred raisom vediet, ze Ta 3betne .. to potom radsej limpni :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 07 Sep 2009 11:40

true, ale aj tak to nevychadza nejak velmi EV+, ci??
ostatne otazky z mojho postu stale ponechavam otvorene:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Sep 2009 11:43

tucniak napísal:true, ale aj tak to nevychadza nejak velmi EV+, ci??
ostatne otazky z mojho postu stale ponechavam otvorene:)

No podla mna nevychadza, pokial nechceme bluffovat s rukou, ktora ma slabu equity :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod ferkan 07 Sep 2009 12:23

nikdy to nemoze byt EV+ podla mna, pokial ten 3bet nieje nejaky minraise. Takisto ako neni EV+ ani dorovnavat male PP OOP proti jednemu hracovi
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod macccho 07 Sep 2009 15:46

tucniak napísal:vysvetli, ja mam za to, ze statisticky tusim 7x z 8 ten set netrafim, board vacsinou nebude priaznivy a preto na tej ruke kazdy krat 5$(10bb prehram)..

na to uz za mna odpovedal djkj

tucniak napísal:dalej ma zaujima ako si schopny vyhrat dalsich 24 dolcov v priemere kazdu takuto ruku, ked ti pride Axx, Kxx, AKx, AQx,QQx a asi milon dalsich boardov, ono totiz k 55 underboardy nechodia az tak casto..ci mas chut na velke bluffy s malym PP, ktory ked nehitne set ma minimalnu sancu po river improvnut(v tomto su ovela lepsie spojene vysoke najlepsie suited overcards, napr KQ apod), alebo ako chces na tom zarabat?
navyse, ked uvazime, ze to je superov prvy 3bet, javi sa celkom kompetentny a nemali nijak divoku dynamiku.
este aj ked ti pride T28 tak ti nepolozi JJ, takze, ako sa da na tom zarabat s planom hitnut len set?
ake ine cesty vidis?

strasne to zalezi na protihracovi ale malo kedy zlozim maly PP IP za standardny 3bet - vo vela potoch ho dokazes uhrat len vdaka pozici ked si zoberieme ze 3betuje TT+,AJs+,AQo+ tak AJs+ a AQo na borde T62r(or 2suited) a podobne koncipovanych neni az taky problem ho obohrat ale samozrejme ze treba daky read na supera a podobne - ale to je len moj nazor.
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Sep 2009 15:53

Nemas problem ho obohrat na low boarde ak ma overs, lenze problem je to zistit, ze ma zrovna to :).

Ak pride low board a on cbetne, tak bud chces raisnut v 3bet pote jeho cbet, co je dost onicom ak callne, kedze mas 2 outter. Alebo callujes a dufas, ze nepride broadway karta a on bude v check/fold mode, aj ked reprezentujes to, co mas a moze Ta skusit vytlacit. V 3bet pote pozicia nie je az tak vyrazna vyhoda a maly PP ma malu sancu na zlepsenie a preto equity v pripade, ze natrafis na silnejsiu cast jeho range, je totalne slaba.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod macccho 07 Sep 2009 15:54

ferkan napísal:nikdy to nemoze byt EV+ podla mna, pokial ten 3bet nieje nejaky minraise. Takisto ako neni EV+ ani dorovnavat male PP OOP proti jednemu hracovi

pcha hovori ten co calluje v 3betnutom pote s QTo :wall:

edit - mensia uprava
Naposledy upravil macccho dňa 07 Sep 2009 16:00, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
macccho

Odoslaťod macccho 07 Sep 2009 15:58

dzejkej napísal:Nemas problem ho obohrat na low boarde ak ma overs, lenze problem je to zistit, ze ma zrovna to :).

opytas sa ;)
dzejkej napísal:Ak pride low board a on cbetne, tak bud chces raisnut v 3bet pote jeho cbet, co je dost onicom ak callne, kedze mas 2 outter. Alebo callujes a dufas, ze nepride broadway karta a on bude v check/fold mode, aj ked reprezentujes to, co mas a moze Ta skusit vytlacit. V 3bet pote pozicia nie je az tak vyrazna vyhoda a maly PP ma malu sancu na zlepsenie a preto equity v pripade, ze natrafis na silnejsiu cast jeho range, je totalne slaba.

mudro hovoris je to dost mozne ze triafam uplne vedla si pozriem doma statistiku malych pp v callovanych 3bet potoch IP a uvidime
Obrázok používateľa
macccho

Odoslaťod ferkan 07 Sep 2009 16:53

macccho napísal:
ferkan napísal:nikdy to nemoze byt EV+ podla mna, pokial ten 3bet nieje nejaky minraise. Takisto ako neni EV+ ani dorovnavat male PP OOP proti jednemu hracovi

pcha hovori ten co calluje v 3betnutom pote s QTo :wall:

edit - mensia uprava

haha az nato ze sme hrali heads up a bol som v pozicii :lol2:
a to iste si spravil ty so 75o
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod macccho 08 Sep 2009 10:05

ferkan napísal:a to iste si spravil ty so 75o

ups na to som zabudol :D
Obrázok používateľa
macccho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!