WPT Slovakia - Final table: Vypadol Alec Torelli!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

WPT Slovakia - Final table: Vypadol Alec Torelli!

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: WPT Slovakia - Final table: Vypadol Alec Torelli!

Za final table sa posadila šestica hráčov, z ktorej všetci prítomní favorizovali chipleadera a úspešného high stakes hráča Aleca Torelliho. No všetko dopadlo inak. Alecovi nestačilo K-K, ale poďme po poriadku. Chipcounts pred final table bol nasledovný:1. Alec Torelli - 1,064,0002. Richard Toth - 781,000Average 500,0003. Boris Zelený - 469,0004. Sasa Standé - 439,0005. M. Tatar - 160,0006. Peter Traply - 63,000 15:00 - Šiesta pozícia patrí Marekovi Tatarovi. Marek sa odhodlal ísť preflop all-in so 6-6. Urobil to už niekoľký krát za posledné minuty. Bol v tom čase totiž shortstack a ak sa chcel z tejto pozície dostať musel v tom pokračovať. No tentokrát bol dorovnaný Richardom Tothom, ktorý ukázal K-K. Keďže na flop a river prišli ďalšie K-čka mohol si ísť Marek aj keď nedobrovoľne odpočinúť. My sme sa ho okamžite po vypadnutí spýtali ako sa po vypadnutí cíti, odpovedal "No dá sa. Je to môj prvý väčší turnaj. Síce sa živým pokrom už 4 roky, ale som cash game hráč. Kamarát ma sem zavolal a tak som prišiel. Som s výsledkom celkom spokojný. Keď sa Maďar Traply zdoubloval, tak som musel začať all-inovať aj ja. No, nepodarilo sa mi to.... Celý turnaj som bol pri stoloch shortstack. Takže som nakoniec s výsledkom fakt spokojný". Slovák žijúci v Írsku si za 6-te miesto na svoje konto pripísal €20,000. 15:30 - Piata priečka pre Traplyho. Peter Traply vyzval z...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: WPT Slovakia - Final table: Vypadol Alec Torelli!

Odoslaťod Palo42 08 Sep 2009 12:01

Palo42

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 6 krát/9 krát

Odoslaťod TexasHoldi 08 Sep 2009 12:13

Myslis ze je to on? :D Luciu poznam este z cias ked spievala v skupine "Štyri", chodil som vtedy s jednou z nich ;)
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod macccho 08 Sep 2009 13:11

TexasHoldi napísal:Myslis ze je to on? :D Luciu poznam este z cias ked spievala v skupine "Štyri", chodil som vtedy s jednou z nich ;)

Brag :x
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008

Odoslaťod TexasHoldi 29 Sep 2009 09:57

Nj, staci byt pokrovou "hviezdou" a herecky len skacu:-))
http://www.topky.sk/cl/15/571385/VIDEO- ... dnikatela-
TexasHoldi

Založený: Mar 2008

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!