Horsey blog
Re: Horsey blog
vypada to ze si to vsetci pekne davame posledne dni
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:vypada to ze si to vsetci pekne davame posledne dni
potvrdzujem, ja vcera -6.5 BI pocas 3 sessions
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
suhlasim, celostatny doomswitch
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
ja nepotvrdzujem
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:ja nepotvrdzujem
tebe to musi jak padat , uz tyzden si neplakal
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ja som neplakal uz pekne dlho ... zato ty nariekas cele dni
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
[whine on]nechapem..flopujem nuts a dezkovia dotahuju runner runner lepsie, stackujem sa preflop snad len s AA/KK/AKs a aj to prehravam, prehravam sety, vsetci raisuju cbety jak divi, dezinkovia hituju na rivri 1/2 outery a hlavne prestavam mat z hry radost..ked to vyzera na fajn plusovu session tak insta prehram 2-3 BI za 5 minut..a hlavne som overall po 25k rukach NL40/50 break even, pricom hram celkom tight, len 4 stoly a doteraz som si myslel, ze lepsie ako 95% ludi pri mojich stoloch(booo)..FML[whine off]
nakolko uz nemam safe roll na NL50e a NL40 je malo stolov, tak pravdepodobne cashoutnem a skusim dolarovu hernu konecne s RB
nakolko uz nemam safe roll na NL50e a NL40 je malo stolov, tak pravdepodobne cashoutnem a skusim dolarovu hernu konecne s RB
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:[whine on]nechapem..flopujem nuts a dezkovia dotahuju runner runner lepsie, stackujem sa preflop snad len s AA/KK/AKs a aj to prehravam, prehravam sety, vsetci raisuju cbety jak divi, dezinkovia hituju na rivri 1/2 outery a hlavne prestavam mat z hry radost..ked to vyzera na fajn plusovu session tak insta prehram 2-3 BI za 5 minut..a hlavne som overall po 25k rukach NL40/50 break even, pricom hram celkom tight,
hehe,ako keby som čítal moj momentálny stav..do písmenka sedí.. naštastie ja len na NL5,tak to nebolí až tak..
no ale každopádne držím palce nech sa to otočí
a čo sa týka tej herne,tak by si mohol skúsiť F****Tilt, dobrý depozit bonus,veľa veľa stolov,máš tam rakeback,perfektný soft a často kvalitné bonusy..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Koník, neber to tak tragicky, 25k rúk even je stále ťažká pohoda, proste hraj viac a ono sa to otočí. Vyzerá to, že hráš celkom normálne, teda okrem toho, že tvoje session majú 325 rúk sú ostatné čísla veľmi zdravé, čiže ja by som vydržal, ono sa to otočí.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Jop, nerob si z toho nervy. Ja som napr. minuly mesiac bol nieco nad 20K ruk b/e a potom za par tisic ruk nehorazny upswing. Len to chce trpezlivost.
No je fajn byt v herni s RB, lebo je to aspon trosku motivacia hrat, kedze profit z RB Ti fishky suckoutami neuberu .
No je fajn byt v herni s RB, lebo je to aspon trosku motivacia hrat, kedze profit z RB Ti fishky suckoutami neuberu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.