set na flush turne
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
set na flush turne
NL10 6max
hero (MP) (100BB) 88 raise 4xBB
SB (cca 75BB) - ready ziadne, akurat ze nesedi na fullstacku tak ho davam na random donka - call
flop Jc4h8h SB check, hero bet cca 2/3 potu, SB call
turn Kh SB check, hero bet cca 2/3 potu, SB raise (zlahka viac ako minraise) hero fold.
po skusenosti z predchadzajucich hier ked som bol na flush turne minraisnuty som na 99% presvedceny podla jeho line ze na flope bol na FD a na turne ju dotiahol.
hral by to niekto inak??
hero (MP) (100BB) 88 raise 4xBB
SB (cca 75BB) - ready ziadne, akurat ze nesedi na fullstacku tak ho davam na random donka - call
flop Jc4h8h SB check, hero bet cca 2/3 potu, SB call
turn Kh SB check, hero bet cca 2/3 potu, SB raise (zlahka viac ako minraise) hero fold.
po skusenosti z predchadzajucich hier ked som bol na flush turne minraisnuty som na 99% presvedceny podla jeho line ze na flope bol na FD a na turne ju dotiahol.
hral by to niekto inak??
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: set na flush turne
za predpokladu, ze ma uz flush, mas cca 22% na redraw a dorovnat mas cca 18bb do 67bb potu (turn 21bb betujes 14bb > on rais na cca 32bb) s tym, ze ak sa sparuje board, tak on ti to vzdy zaplati, je to easy call na priame odds imo - das 18bb aby si vyhral jeho 75bb+tvojich uz investovanych cca 42bb (opravte ma niekto ak to zle pocitam)
Naposledy upravil Horsey7 dňa 11 Sep 2009 10:15, celkovo upravené 1 krát.
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
a co potom na nesparovanom rivri??? aky velky riverbet si mozem dovolit dorovnat? co ak opencheckne? mam checknut behind alebo ist for some thin value?
-
ak si na 99% presvedceny ze ma flush, tak preco by si dorovnaval akykolvek river bet so setom?
on ti len dal priame odds na to aby tvoj turn call bol ziskovy (ak som to dobre pocital)
on ti len dal priame odds na to aby tvoj turn call bol ziskovy (ak som to dobre pocital)
-
len casto sa mi stava ze mi super na river betne strasne malo tu by bolo napriklad v pote ak dobre pocitam cez 8USD, co ak by mi betol 1USD napr??? aj tak by som to mal foldnut?? staci mi byt lepsi v 11% pripadov aby som bol ziskovy, to musim pomaly dorovnat aj s bottom parom. ale zase som si skoro 100% isty ze ma lepsiu ruku...
-
1 do 8 callnem uz len preto aby som videl co ma a lepsie adjustoval v buducnosti
-
bez readu tazko verit taku ruku, ale tiez tazko skladat, moze ti v hlave virit myslienka ci len blafuje, ze reprezentuje farbu, ma na to dobry dovod, lebo check raise na doslu draw na turne je dost silny move. Ale ako ste vyssie spominali ten call na sparovanie boardu na riveri sa oplati. A este k tomu pripadnemu malemu betu na riveri sa len moze ochranovat aby nemusel pripadne s celkom dobrou kartou calloval vysoky bet na riveri po jeho checku.
- Ch.A. - The Paladino
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.