Tak takyto hrac naozaj potesi

Pytal si sa ma na WPT, tak ti to hodim sem... Vypadol som v poslednom leveli prveho dna, mal som dost zly stol, ked som sa porozhliadal okolo seba. Mal som na stole Aleca Torrelli, po lavej ruke jedneho agresivneho Rumuna co vedel co robi a este dvoch nemecky hovoriacich regov, poty chodili ku mne vacsinou uz reraisovane a mne nic nechodilo. Drzal som sa pozicnou hrou okolo priemeru, ked prisla hra, v ktorej som si na dealerovi raisol pocket Jacks a dorovnal ma tiltujuci agresivny hrac s polovicnym stackom(hru predtym pushol na flope Torreliho s overpairom, ten ho dorovnal na hole nut flush draw a flush dorazil), na flope 3 9s 7s ma checkraisoval do allinu a nemal draw ako som cakal, ale set. Nasledne ma presadili k vedlajsiemu stolu, kde bolo niekolko bigstackov a mne stale nic pouzitelne nechodilo. Kedze som nechcel za kazdu cenu postupit do dalsieho dna s par BB, zagresivnil som svoju hru a vypadol som na niecom takomto: Blindy 500/1000 A100 JA CO (15 000), raise 2500, call od BB (odhadom 50tis), flop 3 7s Ts, ja CBtujem 3000, super call, turn blank, check check, river K, ktory doplna flush a super betuje do mna 2500, prislo mi to ako blocking bet od niecoho ako par TT, posielam mu na to insta allin cca 10tis kedze by pre neho mal byt K aj flush scary karta... super po dvoch minutach dorovnava so setom trojek a ja idem domov(ja by som na jeho mieste platil hned, set som tam naozaj necakal).