Herňa topoľčany
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Herňa topoľčany
Mam zaujem prevadzkovať pokrovú hernu v topolčanoch. tak chcem zistit či tam ludia poker poznaju a ak tak či ho aj hrávaju, či by sa to vôbec oplatilo. dakujem
- Dealer SC
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Herňa topoľčany
V TO uz sa poker hra v Senatore a IMO je to na dost dobrej urovni.Ci sa oplati zakladat dalsi klub je otazka asi najma po 1.1. ked zacne platit novy zakon o pokri od nasich "sikovnych" poslancov.
- Kvitar
- Založený: Aug 2008
Uz som si dlho planoval ze nekedy navstivym SENATOR a zahram CGcko ale bohuzial ked som sa tam konecne vybral tak ked som dosiel tak tam bola akcia BODYSHOOTERs tak to dopadlo ako to dopadlo Ako sa tam hra ake blinds ? ej to tam fakt take dobre ?
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
no priznam sa ze ja som este v senatore nehral cash ale na turnaje chodim pravidelne ,hra sa vzdy v utorok,stvrtok a v sobotu s buyinom okolo 20e,niekedy viac niekedy menej s tym ze sa dohodne pred turnajom s hracmi aj ci bude rebuy alebo freez.po turnajoch sa p dohode hra cach.co sa tyka urovne podla mna fakt dobre,je spravena nova miestnost s dvoma stolmi,sice fajciarska ale co uz no.dealeri,obsluha aj atmosfera na vybornu.ved treba pris nekedy vyskusat a sam uvidis..
- Kvitar
Tak v TO nastal dosť veľký pokrový boom podľa mna by sa určite oplatilo založiť pokrový klub. Ved stačí ísť niekedy pozrieť do Batavye kde sa hráva aj na troch stoloch naraz. Bohužial Senator nie je pre každého pretože nie každý ma 20 euro na buy in. Taky pokrový klub by fakt bodol.
- pokermanik
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
no v spomenutom podik sa hra poker uz velmi dlho,cize nejaky velky boom to nie je.a podla teba by sa oplatlo zalozit dalsi klub?a pises ze nie kazdy ma 20e na turnaj.tak potom neviem ako si to predstavujes, turnaje za 5e a CG 0.05/0.1e ??uvedom si ze klub musi z niecoho zit a od noveho roku taketo male kluby nemaju sancu vo vacsich mestach a nie v TO.
- Kvitar
a ten senator a to druhe, to je klub, alebo len nejaky bar v ktorom zacali hrat?
- Dealer SC
Senator - herna (automaty,ruleta a po novom aj 3 pokrove stoly s dealermi)
Batavia - obycajny bar kde si ludia popri piti piva zahraju poker obcas
Batavia - obycajny bar kde si ludia popri piti piva zahraju poker obcas
- Kvitar
PEKNE VAS VSETKYCH ZDRAVIM
OD DNES SA V HERNY SENATOR HRA NEDELNY Freezout 10e No Limit Hold`em
time : 16:00 hod
TAK AK BY STE SA MOC NUDILI A CHCETE SI V POHODICKE VYCHUTNAT NEDELNE POPOLUDIE HRANIM POKRU TAK STE VYTANY.
TAK AK BY STE SA MOC NUDILI A CHCETE SI V POHODICKE VYCHUTNAT NEDELNE POPOLUDIE HRANIM POKRU TAK STE VYTANY.
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
GusTapka14 napísal:PEKNE VAS VSETKYCH ZDRAVIM
To uz zasa preslo pol roka od kedy si sa ozval? gl na turnaji
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.