pokerportal budúcnosť?
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
mimo topic
AP tak tricka uz dorazily. Prvni varka asi pred tydnem a dalsi prisla vcera . Ta ceska posta to je ale bordel :) Jestli to chces poslat tak se mi pak ozvi na icq :)
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pokerportal budúcnosť?
Ak by som chcel poprekladať pár článkov a publikovať ich tu na koho sa mám obrátiť?
- Chlpo71
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Chlpo71 napísal:Ak by som chcel poprekladať pár článkov a publikovať ich tu na koho sa mám obrátiť?
napis na support@pokerportal.sk
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
ja sa chcem tiez podakovat pp a vsetkym jeho blogistom, v podstate tu som sa naucil zaklady hry a presiel som vsetkymi stadiami poker hraca od facebook pokru, cez freerols, prvy depozit, 1/2c limit a teraz som na 5/10c limite a dufam ze mi tato stranka bude dalej pomahat tak napredovat ako doteraz... vdaka vsetkym adminom aj blogistom, z blogov som sa naucil hrozne vela niektore uz mam prejdene aj zo tri krat :-)
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
..dakujeme, pozitivna reakcia vzdy velmi potesi a dufame, ze vdaka tvorcom pokerportalu a vybornej komunite budes dalej napredovat
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
emjayko napísal:ja sa chcem tiez podakovat pp a vsetkym jeho blogistom, v podstate tu som sa naucil zaklady hry a presiel som vsetkymi stadiami poker hraca od facebook pokru, cez freerols, prvy depozit, 1/2c limit a teraz som na 5/10c limite a dufam ze mi tato stranka bude dalej pomahat tak napredovat ako doteraz... vdaka vsetkym adminom aj blogistom, z blogov som sa naucil hrozne vela niektore uz mam prejdene aj zo tri krat :-)
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
emjayko napísal:.....
ked raz ale budes HI-stakes pro , tak na nas nezabudni a budes pomahat nam rybam.
Pretoze ....
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:emjayko napísal:.....
ked raz ale budes HI-stakes pro , tak na nas nezabudni a budes pomahat nam rybam.
Pretoze ....
hehe, toto sa mi paci
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ked ja raz budem hi stakes pro (haha) tak vy uz budete davno za vodou... :-)
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
alebo v hrobe
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.