P****Stars.com Czech-Slovak Poker Tour
Re: P****Stars.com Czech-Slovak Poker Tour
no urcite nejvetsi dik patri PP.sk protoze bez neho bych nikam nejel a nemohl si tu svama takhle psat tak dobrou lidi a do dalsich turnaju ...
- SupaSmuz10
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tak sa tam drzte luckeri a prineste nejake pekne vysledky
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Určite ste si už všimli, že P****Stars rozbehol kvalifikácie na druhé podujatie CSPT série, v ktorých môžete získať miesto v hodnote $750 a zahrať si tak prestížny turnaj, kde pôjde minimálne o 1,222,222 Kč!
Viac info a lepší prehľad nájdete v sekcii "Online Kvalifikácie".
Štruktúra satelitov :
$1.1 R/A, denne o 18:10
$22 R/A, denne o 20:20
500 FPP R/A, pondelok - sobota o 20:40
5,000 FPP freeze-out, nedeľa o 20:40
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Chystate sa niekto do Ostravy? Ja pojdem urcite, pravdepodobne v piatok, tak by sme sa mohli dat nejako dokopy keby sa niekto chystal.
Spax, ty vies poradit nejake ubytko? Si tusim pisal ze sa da aj u teba (ak sa mi to iba nezda ) ale to by som ja urcite nechcel zneuzit takze ak vies poradit nieco normalne sem s tym.
A ti co ste boli v Prahe, len aby som v tom mal jasno, piatok je Day 1 pre vsetkych a sobotu uz hraju len postupujuci hej? Vieme ako vyzera struktura? A nakoniec, vezmu mi tam Eura na BI?
Dik
Spax, ty vies poradit nejake ubytko? Si tusim pisal ze sa da aj u teba (ak sa mi to iba nezda ) ale to by som ja urcite nechcel zneuzit takze ak vies poradit nieco normalne sem s tym.
A ti co ste boli v Prahe, len aby som v tom mal jasno, piatok je Day 1 pre vsetkych a sobotu uz hraju len postupujuci hej? Vieme ako vyzera struktura? A nakoniec, vezmu mi tam Eura na BI?
Dik
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Ja , murco aj roy asi ideme na 100% takze ta mozme zobrat , len este som sa o tom nerozpraval s royom tak neviem ci nechce nahodou niekoho brat ale tak ci tak ak nas bude 4 a viac bere murco vlastne auto takze miesto mas . Ubytko najdeme daky hotel/penzion to ti potom napisem v sukromnej sprave alebo na icq ale moc tam online nebyvas alebo sa mi skryvas
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
7castle napísal:....
si jeden z naj turnajovych hracov , uz by si mohol mat trochu stastia a poriadne znicit nejaky main event.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
w4444x napísal:Ja , murco aj roy asi ideme na 100% takze ta mozme zobrat , len este som sa o tom nerozpraval s royom tak neviem ci nechce nahodou niekoho brat ale tak ci tak ak nas bude 4 a viac bere murco vlastne auto takze miesto mas . Ubytko najdeme daky hotel/penzion to ti potom napisem v sukromnej sprave alebo na icq ale moc tam online nebyvas alebo sa mi skryvas
Okej, to bude super. Posli PM alebo SMS, icq uz nepouzivam vobec, byvam na skype ale snazim sa tam nemat kontakty cez poker vobec uprimne to pokladam za brutalny zrut casu ked stale s niekym kecam a cim viac ludi tam mam tym je to horsie takze tak.
buschle napísal:si jeden z naj turnajovych hracov , uz by si mohol mat trochu stastia a poriadne znicit nejaky main event.
Jeej dakujem, sranda ako som si tu svojimi kecmi vytvoril image ze to viem hrat, co je celkov vtipne kedze som tento rok este vobec nic nevyhral.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
hlavne nezabudni byt kreativny s 300BB stackom a odhodit sa v prvom orbite
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
fajci sa tam?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.