2 pary river valuebet vs reg
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
2 pary river valuebet vs reg
super je solid reg 22/18/3/wtsd 27/ats 34/cb 62/turn cb 50/850ruk
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 5 players
UTG: $8.41
CO: $50.65
Hero (BTN): $78.01
SB: $96.45
BB: $102.29
Pre Flop: ($0.60) Hero is BTN with K T
1 fold, CO raises to $1.40, Hero calls $1.40, 2 folds
Flop: ($3.40) T A 7 (2 players)
CO bets $2.20, Hero calls $2.20
Turn: ($7.80) K (2 players)
CO bets $5.00, Hero calls $5
River: ($17.80) 9 (2 players)
CO checks, Hero?
turn neraisujem, nakolko pre neho je K dobra karta na double barrel a imo na rais mi tam zlozi aj AQ (nemame ziadnu divoku history, ziadne prehnane floaty, vyhybame sa navzajom)
je na rivri value z AQ/AJ/(K9) dostatocne casto, tj. betujeme 1/2-2/3 pot?
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 5 players
UTG: $8.41
CO: $50.65
Hero (BTN): $78.01
SB: $96.45
BB: $102.29
Pre Flop: ($0.60) Hero is BTN with K T
1 fold, CO raises to $1.40, Hero calls $1.40, 2 folds
Flop: ($3.40) T A 7 (2 players)
CO bets $2.20, Hero calls $2.20
Turn: ($7.80) K (2 players)
CO bets $5.00, Hero calls $5
River: ($17.80) 9 (2 players)
CO checks, Hero?
turn neraisujem, nakolko pre neho je K dobra karta na double barrel a imo na rais mi tam zlozi aj AQ (nemame ziadnu divoku history, ziadne prehnane floaty, vyhybame sa navzajom)
je na rivri value z AQ/AJ/(K9) dostatocne casto, tj. betujeme 1/2-2/3 pot?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: 2 pary river valuebet vs reg
No river je samozrejme povinny bet - jeho check na riveri napoveda, ze nepoklada ruku silnu na to, aby bet aj na riveri bol profitable a skor by ju mohol pouzit ako bluff catcher, ked missli flush draws.
Betoval by som nieco medzi 2/3 - cely pot, aby to vyzeralo, ze nechces od neho call. Ocakavam call takmer rovnako casto ako keby to bol 1/2 pot size bet. Od velkej vacsiny lepsich ruk cakam bet na riveri, takze si nerobim vrasky, ze by som mal byt casto pozadu.
Ak nie su na blindoch stavnate fishky, tak by som radsej 3betoval, nech si nejaku tu dynamiku vypestujete, ked Ty mas na neho poziciu . Aj solidni regovia na nizsich stakes sa po case casto vytocia a nieco spewnu .
Betoval by som nieco medzi 2/3 - cely pot, aby to vyzeralo, ze nechces od neho call. Ocakavam call takmer rovnako casto ako keby to bol 1/2 pot size bet. Od velkej vacsiny lepsich ruk cakam bet na riveri, takze si nerobim vrasky, ze by som mal byt casto pozadu.
Ak nie su na blindoch stavnate fishky, tak by som radsej 3betoval, nech si nejaku tu dynamiku vypestujete, ked Ty mas na neho poziciu . Aj solidni regovia na nizsich stakes sa po case casto vytocia a nieco spewnu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja by som na 100% raisoval turn. Je strasne vela kariet, ktore nechces vidiet na river. Reg moze v pohode barelovat Ax a vsetky mozne draw, ktorych je na turne milion.
edit
ma to este jedno velke plus. Mozes lepsie kontrolovat pot ak pride scary river
edit
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rybár napísal:ja by som na 100% raisoval turn. Je strasne vela kariet, ktore nechces vidiet na river. Reg moze v pohode barelovat Ax a vsetky mozne draw, ktorych je na turne milion.
edit
otazka je, ktora horsia ruka mi dorovna turn raise, z ktorej by som este mohol vytiahnut value na rivri..sme na NL40 a nie NL400 a ak chlapec pozna Baluga theorem, tak by mozno mal zahodit aj AQ, ci nie?
suhlasim, ze na rivri moze prijst kopec kariet, ktore nechcem vidiet (club, A, J, Q) a ten pot control v pozicii ma zmysel
river som betoval 2/3 potu a chalan po chvilke zahodil a ked som sa ho pytal co mal, tak tvrdil ze AJ clubs
za predpokladu, ze by som to raisol na turne povedzme na 17 a on push AI tak to uz nemozem zahodit?
-
Horsey7 napísal:za predpokladu, ze by som to raisol na turne povedzme na 17 a on push AI tak to uz nemozem zahodit?
No to sa da predsa vypocitat . Co cakas, ze Ti tam 3betne na turne? Ja si myslim, ze sa to da foldnut, ak sa jeden druhemu vyhybate. Ja by som povedal, ze tam ma lepsie 2 pary, sety, str8 a potom nejake kombo s 30+% equity.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
jj imo proti jeho 3b range na turne (KK+,TT,77,AKs,AcQc,AcJc,KsQs,KsJs,AKo) mam max. 15% equity, tj easy fold
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.