CR/DC videa
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
CR/DC videa
Otazka na pouzivatelov CR/DC
je mozne videa stahovat alebo ich musim pozerat len online (tak ako je to napr. na pokerstrategy) resp. je potrebny nejaky specialny soft ?? uvazujem nad zaplatenim si pristupu ale v tomto som taky sysel a chcem mat vsetko na disku .
Dik
je mozne videa stahovat alebo ich musim pozerat len online (tak ako je to napr. na pokerstrategy) resp. je potrebny nejaky specialny soft ?? uvazujem nad zaplatenim si pristupu ale v tomto som taky sysel a chcem mat vsetko na disku .
Dik
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: CR/DC videa
Obe sajty umoznuju stahovat videa.
DC nema DRM a je to mozne stiahnut a pozerat kedykolvek - aj ked uz nebudes clenom.
CR ma videa s DRM, takze pri pozerani musis zadat login/heslo a teda musis byt clenom. Odstranit sa to da specialnym softom, ale je to relativne casovo narocne.
DC nema DRM a je to mozne stiahnut a pozerat kedykolvek - aj ked uz nebudes clenom.
CR ma videa s DRM, takze pri pozerani musis zadat login/heslo a teda musis byt clenom. Odstranit sa to da specialnym softom, ale je to relativne casovo narocne.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK vyhrava bonus za bleskovu odpoved
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:JK vyhrava bonus za bleskovu odpoved
To som hodinu aj nieco nerefreshol a vidis ako som sa zrovna trafil .
-
Chlapci, nepoznate nejake stranky, kde su nejak vseobecnejsie rozpisane jednotlive serie o com su?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hulmazas2 napísal:Chlapci, nepoznate nejake stranky, kde su nejak vseobecnejsie rozpisane jednotlive serie o com su?
DC ma o tom temu na fore. CR neviem, ci nieco take ma. Kazdopadne si mozes povedat, co Ta zaujima a ja si skusim spomenut .
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.