palo1973 napísal:-pamatam si vetu ktoru som prekladal v niektorom clanku:"v low buy in sng znamena eso na flope koniec velkeho paru....."
... na tom nieco bude, ale kedze sme len proti jednemu v reraisnutom pote, urcite by som pred foldom zauvazoval.
co je to za super? ako som hral doteraz?
Zasadna otazka je, ci tu ruku dokaze zlozit, ak ma Ax. Totiz tym reraisom pred flopom (btw co si myslite o jeho velkosti?) hovorim: Mam viac ako middle par, najhorsie AK/ AQs Pripadne obcas som sa stretol, ze niekto reraisuje aj nizke pary. Takze v teoreticky v jeho ociach mozem byt stale lepsi, comu by odpovedal aj ten maly bet na flope, ktory priam hovori: "Bojis sa toho Esa?"
Na druhej strane to moze byt fiska, ktora TP nezlozi nikdy, pripadne ma dva pary a v minimalne pripadoch typek co hitol trips 10. Tu nam zostava len dufat v Q, ktore tak casto ako by sme chceli nepride :-)
Ja by som to v tejto situacia vo vacsine pripadov skusil reraisnut. Random hraca na nizkom limite by som odhadol na nizky par.
BTW toto je presne situacia, ktorej sa da vyhnut vhodnejsim bet sizingom. Preto ta otazka na velkost reraise pred flopom.