ECPokerTour Malta
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: ECPokerTour Malta
kokos aka karma ..paraaadaaaaaa
..ako tak pozeram na tie fotky, no strasne dobre sa tam budes mat
..ako tak pozeram na tie fotky, no strasne dobre sa tam budes mat
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
btw potom letenky z budapesti cez zurrich boli za polovicnu cenu nez z viedne alebo prahy (pritom vsetko bolo swiss airlines a vsetky leteli cez zurrich)
budapest je dost daleko takze celkovo cesta trvala okolo 8 hodin ale mne to robilo cca 800EUR rozdiel na 3 letenkach
budapest je dost daleko takze celkovo cesta trvala okolo 8 hodin ale mne to robilo cca 800EUR rozdiel na 3 letenkach
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Dakujem vsetkym za gratulacie
Par zaujimavosti:
Do super satelitu som sa dostal z freerollu ktory robi titan pre tych co sa uz niekedy cez nich kvalifikovali na nejaky live event (bol som na irish open davnejsie). Ten freeroll je na kazdy Live event na ktory sa hraju kvalifikacie v herni, byva tam 120 hracov, priblizne 30 sitout a prvych 10 postupuje so super satellitu.
V tom super sate je strasne pomala struktura, porovnatelna s 45 min. blindami pri live pokri, ked si vsimnete ten screen tak skoro po 4 hodinach boli blindy 300/600 a ante 100
Na super sate sa mi podarilo na zaciatku zdablovat so setom 4 proti fishke, chvilku na to som vyradil dalsieho a s 5000 chipmi sa mi hralo velmi dobre ked ostatni mali 1500
Prve miesto som udrzal az do konca turnaja, mozno nejakych par hier ma niekto vystriedal, ale vacsinou som bol s velkym naskokom prvy (no jo lucker )
V zaverecnom headsupe ked som mal asi 45k proti 12k super povedal ze chce druhe miesto, ze sa mu na maltu nechce, tak ze mam raisovat a on bude foldovat
Nieco tam nafotim, dufam ze nie hady, jasterice a tarantuly
Par zaujimavosti:
Do super satelitu som sa dostal z freerollu ktory robi titan pre tych co sa uz niekedy cez nich kvalifikovali na nejaky live event (bol som na irish open davnejsie). Ten freeroll je na kazdy Live event na ktory sa hraju kvalifikacie v herni, byva tam 120 hracov, priblizne 30 sitout a prvych 10 postupuje so super satellitu.
V tom super sate je strasne pomala struktura, porovnatelna s 45 min. blindami pri live pokri, ked si vsimnete ten screen tak skoro po 4 hodinach boli blindy 300/600 a ante 100
Na super sate sa mi podarilo na zaciatku zdablovat so setom 4 proti fishke, chvilku na to som vyradil dalsieho a s 5000 chipmi sa mi hralo velmi dobre ked ostatni mali 1500
Prve miesto som udrzal az do konca turnaja, mozno nejakych par hier ma niekto vystriedal, ale vacsinou som bol s velkym naskokom prvy (no jo lucker )
V zaverecnom headsupe ked som mal asi 45k proti 12k super povedal ze chce druhe miesto, ze sa mu na maltu nechce, tak ze mam raisovat a on bude foldovat
Nieco tam nafotim, dufam ze nie hady, jasterice a tarantuly
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
No, taky heads up mat castejsie Ale aj stastie potrebuje dovod, aby si na niekoho sadlo. Snad sa ta bude drzat aj na Malte
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
-nice,gl na malte
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vlade napísal:Nieco tam nafotim, dufam ze nie hady, jasterice a tarantuly
http://www.euroherp.com/species/Hemorrhois_algirus/
GL budes ho potrebovat
///moja ponuka ze pojdem za teba stale plati
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Gratulujem vlade
na Malte a pekny lov
na Malte a pekny lov
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Gratulace
tak toto je neskutecny LUCK - to se muze stat jen tobe
vlade napísal: povedal ze chce druhe miesto, ze sa mu na maltu nechce, tak ze mam raisovat a on bude foldovat
tak toto je neskutecny LUCK - to se muze stat jen tobe
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:Gratulace
Pripajam sa .
APminer, Ty sa kde tulas? Takto je cely ten spamfest na mojich pleciach a nema mi kto pomahat?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
gratulujem
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.