AJo limp zo SB?
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
AJo limp zo SB?
toto som videl v jednom videu z CR - NL25 (video bolo z roku 2007 tak neviem ci sa odvtedy nevyvinula hra aj na micro limitoch trochu dalej) coach sa tusim volal muddy_water (ale nie som si 100% isty)
typek hral bez HUD, na hracov nemal zatial ani ziadne poznamky a sam hovoril ze ich berie ako default fish
NL25 6max
Hero SB - AJo
PF
CO limp, BTN limp, hero limp??
odovodnil to tym, ze nechce raisovat mediocre hand, ked hraci na BB, CO a BTN aj tak nebudu ochotni casto foldovat - chapem to ze TPTK alebo silnejsiu ruku trafi typek podstatne menej ako ho flop minie, na druhej strane ale po predchadzajucej akcii, teda ked vynecham BB, ktory sa este nevyjadroval, moze byt na 99% presvedceny ze ma najlepsiu ruku (CO a BTN mozu mat nizke PP, ale proti nim je to aj tak flip), nebolo by teda lepsie raisovat AJo aj na SB for value, s tym, ze viem ze mam velmi dobre implied odds ak trafim, kedze CO a BTN su fishky a budu mi platit aj s GS, middle parom a neviem cim vsetkym?? a na druhej strane ak netrafim a som v multiway pote, lahko sa ruky vzdam.
osobne raisujem AJo zo SB 100% bez ohladu na pocet limperov (teda na 6max)
je mi jasne ze typek vie co robi, len tato jeho line sa mi zda dost pasivna a weak.
ale kludne sa mozem mylit
typek hral bez HUD, na hracov nemal zatial ani ziadne poznamky a sam hovoril ze ich berie ako default fish
NL25 6max
Hero SB - AJo
PF
CO limp, BTN limp, hero limp??
odovodnil to tym, ze nechce raisovat mediocre hand, ked hraci na BB, CO a BTN aj tak nebudu ochotni casto foldovat - chapem to ze TPTK alebo silnejsiu ruku trafi typek podstatne menej ako ho flop minie, na druhej strane ale po predchadzajucej akcii, teda ked vynecham BB, ktory sa este nevyjadroval, moze byt na 99% presvedceny ze ma najlepsiu ruku (CO a BTN mozu mat nizke PP, ale proti nim je to aj tak flip), nebolo by teda lepsie raisovat AJo aj na SB for value, s tym, ze viem ze mam velmi dobre implied odds ak trafim, kedze CO a BTN su fishky a budu mi platit aj s GS, middle parom a neviem cim vsetkym?? a na druhej strane ak netrafim a som v multiway pote, lahko sa ruky vzdam.
osobne raisujem AJo zo SB 100% bez ohladu na pocet limperov (teda na 6max)
je mi jasne ze typek vie co robi, len tato jeho line sa mi zda dost pasivna a weak.
ale kludne sa mozem mylit
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: AJo limp zo SB?
ja by som urcite tiez raisoval, limp sam o sebe urcite chyba nie je ale myslim ze raise ma dost vyhod pre to aby bol lepsi
- je slusna sanca ze zmensi pocet hracov v hre
- dava nam iniciativu
- dostava do potu viac penazi ked mame najlepsiu ruku
proti fishiam by som to bomboval na 6-7BB a vobec by som sa nehneval ak by obaja foldli
- je slusna sanca ze zmensi pocet hracov v hre
- dava nam iniciativu
- dostava do potu viac penazi ked mame najlepsiu ruku
proti fishiam by som to bomboval na 6-7BB a vobec by som sa nehneval ak by obaja foldli
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no ja na SB davam 4xBB + 1BB za kazdeho limpera + 1BB ako poplatok za to ze budem hrat OOP cize tiez by mi to tu vyslo na 7 BB
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
U mna tiez raise.
Ale kedysik sa aj aejones vyjadril vo videu, ze OOP raisuje fishky na uNL s dost tight range (nieco ako AJ+, 77+, KQ). Druhy extrem je zase napr. WiltOnTilt, ktory raisuje SB v takych situaciach na uNL velmi wide (T7o som ho videl napr.).
Evidentne aj vyborni hraci maju znacne rozdielne pohlady na vec .
Ale kedysik sa aj aejones vyjadril vo videu, ze OOP raisuje fishky na uNL s dost tight range (nieco ako AJ+, 77+, KQ). Druhy extrem je zase napr. WiltOnTilt, ktory raisuje SB v takych situaciach na uNL velmi wide (T7o som ho videl napr.).
Evidentne aj vyborni hraci maju znacne rozdielne pohlady na vec .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zalezi aj od readu na fishku, raisovat proti calling station ruky ktore sa musia prilis spoliehat na bluffing equity nebude good
myslim ze AJ je proti fishiam este pohodova value ruka, ja by som proti neznamej fishke isiel az po KTo/QJ/77, horsie ale samozrejme hratelne ruky by som asi len completol
myslim ze AJ je proti fishiam este pohodova value ruka, ja by som proti neznamej fishke isiel az po KTo/QJ/77, horsie ale samozrejme hratelne ruky by som asi len completol
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:myslim ze AJ je proti fishiam este pohodova value ruka, ja by som proti neznamej fishke isiel az po KTo/QJ/77, horsie ale samozrejme hratelne ruky by som asi len completol
Jop, ja tiez tak nejak ako default. Ma prekvapilo, ked aejones odprezentoval na NL50 tight range, od neho som cakal vacsie blaznostva. Ale zase on ma v range samozrejme aj J4o, vsakze?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.