shortstack alebo fullstack strategia
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: shortstack alebo fullstack strategia
argumentov mam plno ale vazne sa mi nechce, za nejaku polhodku idem z roboty a uz som prepnuty vo vikendovom mode. ak tento thread bude este zivy niekedy v pondelok tak snad niecim este prispejem. a btw. bez urazky ale myslis ze keby takyto sposob hry bol ziskovy resp. ziskovejsi ako BSS tak by sa 99% hracov blaznilo so 100BB+ stackmi a ze vsetci regovia su natolko blbi ze by sa nechavali oberat SSS playerom???
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
lol a tebe chodia tie karty castejsie ako jemu???
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pozri, nikto ti nebrani skusit hrat sss, ale odporucam si o tom aj nieco nastudovat, nakolko mam pocit, ze hura systemom vela $ nevyhras
tiez zabudni na to, ze ta budu regulari dorovnavat so sprostostami..ver mi, aj priemerne dobry regular potrebuje tak 20-30 ruk na teba aby mal aku taku predstavu o tvojom pushovacom range a ak ta dorovna, tak casto flipujes, alebo si dead
netvrdim, ze sss je zakonite neziskova strategia, rovnako vsak verim, ze dobry >100bb reg bude ziskovejsi ako dobry ss reg
to, ze je to high variance, nudne a malo edukativne vies urcite aj sam
gl
tiez zabudni na to, ze ta budu regulari dorovnavat so sprostostami..ver mi, aj priemerne dobry regular potrebuje tak 20-30 ruk na teba aby mal aku taku predstavu o tvojom pushovacom range a ak ta dorovna, tak casto flipujes, alebo si dead
netvrdim, ze sss je zakonite neziskova strategia, rovnako vsak verim, ze dobry >100bb reg bude ziskovejsi ako dobry ss reg
gl
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
77lucky77 napísal:mr_kaktus napísal:ak ho pretocim do all in 20BB, tak 17 mi uz doplati s kartami ako K10 a podobne ...
vazne nechcem byt protivny ale toto regular NIKDY NIKDY NIKDY nespravi, resp. daj nejaky tip v ktorej herni takto hraju regulari a uz sa tam aj idem zaregistrovat
peace
no jasne a regular caka potom len na AA, AK, KK, QQ, aby ma dorovnal? ako casto mu take karty asi tak chodia .. cize mne staci mu takto zobrat 4 raisy a mozem ist na iny stol
A ako casto chodia karty Tebe, s ktorymi ho pretacas do all-inu? Ak reg otvara napr. 20% ruk a Ty 3betnes so svojim tight range, tak on v pohode foldne vacsinu a callne s takymi, s ktorymi si mysli, ze ma dostatocnu equity, aby sa to oplatilo. Akonahle zacnes 3betovat light, tak reg zacne otvarat viac tight range a bude callovat Tvoj all-in viac light. Proste sa prisposobi.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Horsey7 napísal:to, ze je to high variance, nudne a malo edukativne vies urcite aj sam
This. Ja som hral aj shortstack a plne s tymto suhlasim. Mas tam maly edge, je tam velka variance a je to roboticky styl.
-
Horsey7 napísal:pozri, nikto ti nebrani skusit hrat sss, ale odporucam si o tom aj nieco nastudovat, nakolko mam pocit, ze hura systemom vela $ nevyhras
gl
a ako zisti, co mam na ruke? ))) co vidi moje karty? ale ide o to, ze hlavnym agresorom budem ja .. pushnut sa da aj s 27 a vyzera to, ze mam na ruke AA .. tym, ze mi on 3-4x polozi, ja s blindami ziskam dost na to, aby som isiel na iny stol
- 77lucky77
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
teraz neviem ci si robis srandu..ak pushnes zo 100 ruk 15, tak aky mas pushovaci range? zeby cca 15% = priblizne 77+,A7s+,K9s+,QTs+,JTs,ATo+,KTo+,QJo? myslis, ze rozmyslajuci hrac na toto nevie adjustovat za par (desiatok) minut?
ak neveris, tak ta pozyvam na moje stoly NL40/50 Prima network
ak neveris, tak ta pozyvam na moje stoly NL40/50 Prima network
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
elementarna logikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:elementarna logikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pod ma do dakej herne ulovit
- 77lucky77
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
77lucky77 napísal:a ako zisti, co mam na ruke? ))) co vidi moje karty? ale ide o to, ze hlavnym agresorom budem ja .. pushnut sa da aj s 27 a vyzera to, ze mam na ruke AA .. tym, ze mi on 3-4x polozi, ja s blindami ziskam dost na to, aby som isiel na iny stol
Je to tak. Pushovat 20BB s 27, ked reg raisne napr. 3BB - to je cesta k velkym peniazom. Urcite Ta vsetci callnu, ked mas AA a nikto, ked mas 27. Samozrejme si to ani nikto nevsimne na zaklade Tvojej 3betovacej frekvencie. Ty hned potom odsadnes od stola a prestahujes do inej herne, preisotu - nech na Teba nikto nema read na 100%.
Predsalen sa ten shortstack oplati!
-
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.