Show or muck hand? (Ukázať alebo neukázať karty?)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Show or muck hand? (Ukázať alebo neukázať karty?)

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Show or muck hand? (Ukázať alebo neukázať karty?)

Zdanlivo jednoduchá otázka je vo svojej podstate omnoho zložitejšou a odpoveď na ňu je : „Áno, ale len za istých špecifických okolností.“ Často sa pri stole v online herniach, alebo aj na živo stretávam s hráčmi, ktorí vždy pri výhre potu ukážu svoje karty bez toho, aby boli k tomu donútení súperovým callom. Ukazujú svoje vydarené blafy ako aj nuts. V prípade, že si prisadne k stolu niekto, kto sedí v herni alebo pri pokri za počítačom prvý krát, tak ho to tiež chytí a robí to isté. Ide tu o to, že títo hráči, ktorí ukazujú svoje karty ako na bežiacom páse, videli nejakého profesionálneho hráča v televízii ukázať svoj veľký blaf a tak to chcú robiť tiež. Len zatiaľ, čo od profesionálneho hráča išlo o premyslený krok, oni to robia úplne bez rozmyslu a občas tým nakazia aj začiatočníkov. Pocit absolútnej moci po takto ukázaných blafoch a silných kombináciách, však trvá len dovtedy, kým niekto o ich hre získa dostatok informácií a oberie ich o všetko. Nemusí sa to však stať hneď, pretože nie vždy sa pri stole nájde človek, ktorý si to dokáže odsledovať a využiť tieto informácie vo svoj prospech, no skôr či neskôr si ten niekto určite prisadne. Nejde o nič zložité, pretože ak ukážeme pravidelne svoje blafy alebo silné kombinácie, tak vysielame súperom signál o tom aké sú naše stávkové návyky a teda súper si vie podľa toho zistiť, ako sa...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Show or muck hand? (Ukázať alebo neukázať karty?)

Odoslaťod WolfiKxx 04 Okt 2009 20:45

always Muck :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod josipjs 04 Okt 2009 21:19

muck even when called :)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod svkice666 05 Okt 2009 10:46

Neukazovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pri blbcoch tim je jedno scim chodite, tam sa to vobec neoplati a pri hracoch ktory su dobry, tak tam iba prezradite scim chodite a date im dolezte info o vasej hre. Tak ak chce vidiet moje karty nak zaplati a az na showdowne. :gl:
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 05 Okt 2009 11:11

-v cash game neukazujem nikdy,v turnajoch,hlavne deepstack nie je na skodu vybudovat si maniac image,okrem ineho aj ukazovanim blafov,zlych kariet atd,o to lahsie mi pripadne monster hand preplatia a nebudu mi verit
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TexasHoldi 06 Okt 2009 14:24

Ja ukazujem zle karty v CG aby som vyprovokoval superov a v turnajoch len dobre...aby som mohol zit z blindov ;)
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Heldo 14 Nov 2009 16:43

ja ukazujemm len silne -nedorovnane karty .. aby som si vybudoval image a mohol v spravnej chvili blufnut
Heldo

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!