Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu
Re: Utrpenie maleho piva
lebo range flopraisera je podla mna dost uzko vyprofilovany smerom k silnym rukam typu AA, 99, A10, A9, 10 9. nemyslim, ze prilis casto bude raisovat pre flop raisera s drawmi (z ktorych tam su len JQ a 78) s jednym hracom behind, cize tam davam bet, ktory mi vyrobi pot akuratny na riverpush. dalej aj preto, lebo ak uz aj naozaj ma draw, tak mu nechcem dat free cards a ani nechcem, aby mi checkol behind s rukami typu A9 ci 10 9, lebo je mozne ze moj check a potom call raise na flope ho vystrasil a bude hrat opatrnejsie. ako by si to zahral ty?
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Ty si na flope iba callol "akoze nenapadne" jeho raise s tym, ze donkujes turn? Planoval si svoju hru? Aky range reprezentujes tym?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tak ja som rozmyslal nad tym na flope, ze check a potom call raise, ze to mozem rovno pisat do chatboxu "pozor mam monster!", ale alternativa raise mi prisla ako rovnaky problem. ja sa priznam, ze moj myslienkovy pochod, vtedy vyzeral asi sposobom, ze obe moznosti su zle v tom, ze prezradzaju silu mojej ruky, ale vzhladom na to, ze sa to deje na nl200, pri stole pri ktorom sedim tak 1-2 orbity a s hracmi nemam ziadnu historiu, mozno si super moj call vysvetli ako passive, fishy call s rukou typu Ax alebo nejakym draw. uvedomujem si, ze pri takejto linii potom moj turndonkbet moc velky zmysel nedava, ale ta ruka bola jednou z tych situacii, v ktorej fakt neviem co mam robit, aby dobre bolo..
- Mayday
mas set na pomerne koordinovanom flope 3way a evidentne niekto odtial nechce ist..by som to tam natlacil na flope, nakolko je tam kopec horsich ruk, ktore budu aggro regovia tlacit (AQ/AK/AT/A9/99/T9/78/JQ)
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
no call akcia cbet od pf raisera raisnuty neznamym hracom a nasledne donk je fakt divna linia:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nj ja som sa s tym uz zmieril, ze som divny
- Mayday
podla mna to zahral skvele.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:podla mna to zahral skvele.
jeden plusovy bod buschlemu za peknu analyzu
-
ale tak chcel ma utesit, moju hru tu vzdy vsetci roznosite v zuboch...to mas ako ked pohladkas retardovaneho chlapceka po hlavicke a uistis ho, ze je super a mama aj tata ho urcite lubia
- Mayday
Mayday napísal:ale tak chcel ma utesit, moju hru tu vzdy vsetci roznosite v zuboch...to mas ako ked pohladkas retardovaneho chlapceka po hlavicke a uistis ho, ze je super a mama aj tata ho urcite lubia
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.