slabá hra?
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
slabá hra?
Prisadol som ku stolu po prestavke. polhodinova struktura blindy 100/200 hned druha ruka UTG +1 JJ moj stack 9550. Raise 625 vsetci fold BB call ostalo mu 3.3k chipov vcelku callingstation poznal som ho z predchadzajucich turnajov a cashovky...Flop Q84 rainbow a typek mi do potu 1450 insta-betuje 1K s tym ze mu ostava 2.3k...aka by bola u vas standardná hra? raisovat allin alebo fold? nechcel som hned druhu ruku prist o pol stacku tak som muckol karty s tym ze mam 9k a chlapik veselo ukazuje A8o... V poslednej dobe sa mi zmenila hra o 180° vplyvom nových skusenosti a vedomostí... predtym by som nemal najmensi problem pushnut allin len teraz neviem ci mi to nieje nahodou naškodu :/
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Re: slabá hra?
uvazujes len o push/fold? kedy zakazali call?
ja by som sa rozhodoval medzi callom a foldom ale je pravda ze su ludia ktori takto zahraju 66 a dorovnaju push lebo ta daju na AK LOL videl som to par krat v hrone takze push je zrejme tiez ok
vseobecne ale call je asi lepsi ako push lebo mu umozni bluffovat dalej, ak pushnes tak vacsinou air foldne a uz mu voci potu neostava tolko ze by si sa musel obavat ze ta outdrawne (hlavne ked si si ani nie isty ze si vobec vpredu)
ja by som sa rozhodoval medzi callom a foldom ale je pravda ze su ludia ktori takto zahraju 66 a dorovnaju push lebo ta daju na AK LOL videl som to par krat v hrone takze push je zrejme tiez ok
vseobecne ale call je asi lepsi ako push lebo mu umozni bluffovat dalej, ak pushnes tak vacsinou air foldne a uz mu voci potu neostava tolko ze by si sa musel obavat ze ta outdrawne (hlavne ked si si ani nie isty ze si vobec vpredu)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Fold je v pohode, rovnako ako call, ludia takto hraju Q7o obcas, ale castejsie asi haluze tohto A8o typu. Foldom urcite vela nepokazis. Najlepsie je pozriet sa nanho trosku podebatovat overit ci ma to Q a dorovnat. Samozrejme potom zavolat akykolvek turn okrem A.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
yegon toto mi robilo praveze problem...zavolam flop a turn mi z prvej pošle celú a mam problem s tym ze som stratil 1k na flope.preto som skor uvazoval o push/fold...aky by nakoniec mal to Qx tak za tie jeho zvyšné peniaze už pôjde po mojom pushy allin tiež na 100% a stratil som pol stacku nato ze je to retard a nevie zahodit.Ak by som calloval urcite by som mu vytvoril priestor na turn blaff allin so 2nd parom len som si naozaj nebol istý čo drží...ale v druhom rade zasa po mojom calle na flope mohol kludne ceknut turn on z prvej a to by som uz asi vedel ze som popredu btw gratz 7castle k včerajšiemu HU...vyhral si ? to už presne neviem
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
nerozumiem preco push na flope ti pride menej riskantny ako call flop + call turn
myslis ze range ruk ktore dorovnaju tvoj flop push bude slabsia nez range ktora betne turn allin?
ak sa bojis ze prides o 1k tak foldni flop ak si myslis ze si lepsi a bude dalej bluffovat tak call flop, call turn. ak si myslis ze mozes byt dobry a ak si dobry tak on nebude bluffovat dalej turn tak call flop, fold turn
myslis ze range ruk ktore dorovnaju tvoj flop push bude slabsia nez range ktora betne turn allin?
ak sa bojis ze prides o 1k tak foldni flop ak si myslis ze si lepsi a bude dalej bluffovat tak call flop, call turn. ak si myslis ze mozes byt dobry a ak si dobry tak on nebude bluffovat dalej turn tak call flop, fold turn
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.