slabá hra?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

slabá hra?

Odoslaťod Komedia 08 Okt 2009 00:49

Prisadol som ku stolu po prestavke. polhodinova struktura blindy 100/200 hned druha ruka UTG +1 JJ moj stack 9550. Raise 625 vsetci fold BB call ostalo mu 3.3k chipov vcelku callingstation poznal som ho z predchadzajucich turnajov a cashovky...Flop Q84 rainbow a typek mi do potu 1450 insta-betuje 1K s tym ze mu ostava 2.3k...aka by bola u vas standardná hra? raisovat allin alebo fold? nechcel som hned druhu ruku prist o pol stacku tak som muckol karty s tym ze mam 9k a chlapik veselo ukazuje A8o... V poslednej dobe sa mi zmenila hra o 180° vplyvom nových skusenosti a vedomostí... predtym by som nemal najmensi problem pushnut allin len teraz neviem ci mi to nieje nahodou naškodu :/
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Re: slabá hra?

Odoslaťod yegon 08 Okt 2009 06:07

uvazujes len o push/fold? kedy zakazali call? :)

ja by som sa rozhodoval medzi callom a foldom ale je pravda ze su ludia ktori takto zahraju 66 a dorovnaju push lebo ta daju na AK LOL videl som to par krat v hrone takze push je zrejme tiez ok :)

vseobecne ale call je asi lepsi ako push lebo mu umozni bluffovat dalej, ak pushnes tak vacsinou air foldne a uz mu voci potu neostava tolko ze by si sa musel obavat ze ta outdrawne (hlavne ked si si ani nie isty ze si vobec vpredu)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 08 Okt 2009 09:28

Fold je v pohode, rovnako ako call, ludia takto hraju Q7o obcas, ale castejsie asi haluze tohto A8o typu. Foldom urcite vela nepokazis. Najlepsie je pozriet sa nanho trosku podebatovat overit ci ma to Q a dorovnat. Samozrejme potom zavolat akykolvek turn okrem A.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Komedia 08 Okt 2009 15:51

yegon toto mi robilo praveze problem...zavolam flop a turn mi z prvej pošle celú a mam problem s tym ze som stratil 1k na flope.preto som skor uvazoval o push/fold...aky by nakoniec mal to Qx tak za tie jeho zvyšné peniaze už pôjde po mojom pushy allin tiež na 100% a stratil som pol stacku nato ze je to retard a nevie zahodit.Ak by som calloval urcite by som mu vytvoril priestor na turn blaff allin so 2nd parom len som si naozaj nebol istý čo drží...ale v druhom rade zasa po mojom calle na flope mohol kludne ceknut turn on z prvej a to by som uz asi vedel ze som popredu :o btw gratz 7castle k včerajšiemu HU...vyhral si ? to už presne neviem :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod yegon 08 Okt 2009 16:09

nerozumiem preco push na flope ti pride menej riskantny ako call flop + call turn

myslis ze range ruk ktore dorovnaju tvoj flop push bude slabsia nez range ktora betne turn allin?

ak sa bojis ze prides o 1k tak foldni flop ak si myslis ze si lepsi a bude dalej bluffovat tak call flop, call turn. ak si myslis ze mozes byt dobry a ak si dobry tak on nebude bluffovat dalej turn tak call flop, fold turn
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!