NL10 4stoly
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
NL10 4stoly
nakoniec som sa k tomu dohrabal
Important, read before watching
1.Som z Oravy, počuť to,nezabijem sa sa kvôli tomu
2.Bolo to moje prvé video takže ČASTO som povedal niečo čo nedávalo zmysel
3.Zopár spotov som nevysvetlil tak,ako som chcel hlavne pri betsizingu+,ak by sa vám niečo nezdalo napíšte a dodatočne vysvetlím čo a prečo robím
4.Celé video som smrkal a kašľaľ ,sry asi nejaký vírus
5. asi to najdôležitejšie - http://www.uloz.to/2777960/4stoly-fishy-play.mp4
EDIT by dzejkej: link je klikatelny
Important, read before watching
1.Som z Oravy, počuť to,nezabijem sa sa kvôli tomu
2.Bolo to moje prvé video takže ČASTO som povedal niečo čo nedávalo zmysel
3.Zopár spotov som nevysvetlil tak,ako som chcel hlavne pri betsizingu+,ak by sa vám niečo nezdalo napíšte a dodatočne vysvetlím čo a prečo robím
4.Celé video som smrkal a kašľaľ ,sry asi nejaký vírus
5. asi to najdôležitejšie - http://www.uloz.to/2777960/4stoly-fishy-play.mp4
EDIT by dzejkej: link je klikatelny
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: NL10 4stoly
Nebud lenivy a pekne napis errata hned teraz .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
nice stiahnem a zajtra rano to pozriem
edit: wtf? 380MB?
edit: wtf? 380MB?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
btw je to formát MP4 to ani nwm ako som nastavil ,robil som s camtasiou prvý krát,ak by ti veľa ľuďom nešlo,tak sa s tým pobavím a znova to uploadnem ,mne to išlo vo WMP(nie v 11),Nero Show Time a ostatné prehrávače som neskúšal
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
LOCAT3R napísal:btw je to formát MP4 to ani nwm ako som nastavil ,robil som s camtasiou prvý krát,ak by ti veľa ľuďom nešlo,tak sa s tým pobavím a znova to uploadnem ,mne to išlo vo WMP(nie v 11),Nero Show Time a ostatné prehrávače som neskúšal
ok začinam stahovat som zvedavy len mi to stahuje tak dlho ako by to bol Titanic a nie video z pokru.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Mne to video v pohode ide pod VLC playerom a Klite codec packom. Zajtra sa skusim na to mrknut .
-
Nedalo by sa to uploadnúť na nejaký lepší server? bo tento je dosť pomalý v downloade... dik vopred ak by náhodou.
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Nabudúce skús použiť nejakú rozumnejšiu službu ako napr. rapidshare, megaupload alebo filefactory, pretože toto je limitované 300kb/s + veľkosť videa = ani to nebudem pozerať
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Hmm, no bohuzial ja som zistil, ze mi to nedostahovalo. Video urobilo bum a uz nepokracovalo ..
Odporucal by som Ti prekonvertovat znova na nieco mensie - napr. dat dat male FPS. Horsey skonvertoval hodinu kvalitneho videa do 3x mensieho suboru.
Taktiez to hod na iny filehostingovy server - rapidshare idealne . Tamten crapovy server mi ide fakt pomaly a zasekava sa ..
Odporucal by som Ti prekonvertovat znova na nieco mensie - napr. dat dat male FPS. Horsey skonvertoval hodinu kvalitneho videa do 3x mensieho suboru.
Taktiez to hod na iny filehostingovy server - rapidshare idealne . Tamten crapovy server mi ide fakt pomaly a zasekava sa ..
-
v camtasii sa niekde nastavuje kvalita videa? ci ked nahram video potom to este prekonvertovat na mensiu kvalitu aby to malo menej mb? lebo ja ked nahravam tak to je dost velke...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.