Live turnaje v Rakusku
Počet príspevkov: 43 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Live turnaje v Rakusku
-rakuski komentatori toho tretieho dobre poznaju,vraj je to dobry agresivny hrac a kabrhel zozal minuly tyzden velku kritiku ked bol na nejakom velkom turnaji mega chipleader a skoncil velmi rychlo,ale dnes sa kontroluje
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-bendik dorovnal so 77 push od kabrhela,on mal A7,double up,ma vyse 400k
-
Jano Bendik mal smolu a vypadol 66 proti TT.
Skoncil na peknom 3.mieste.
Gratulujem.
Gratulujem.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
No nic v zlom ale ..... Ten Kabrhel mi je vysoko nesympaticky a ta gymnastika co pri hre predvadza je fakt strasna.
Ale ma to jednoznacne rozohrane na vitazstvo takze kvalita hraca sa neda posudzovat podla toho ako mi je sympaticky.
Ale ma to jednoznacne rozohrane na vitazstvo takze kvalita hraca sa neda posudzovat podla toho ako mi je sympaticky.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Jano Bendik mal smolu a vypadol 66 proti TT.
Gratulujem.
jano bendik mal velku smolu,neprisiel mu ani jeden z dvoch outov a vypadol
-
ahojte. Ak možem zopár postrehov z turnaja:
- škoda, že na turnaj tak blízko k SK a CZ, výborne obsadený , s dobrými pobočnými turnajmi a Hlavne ME mal statút 1. oficialných majstrovstiev E.!!! Takže sa bojovalo skor hlavne o statút 1. ME , ako o prachy, ktoré boli tiež slušné sa zúčastnil len Martin Kabrhel a ja.
-škoda Palo, že si neprišiel zdvihnút atmosféru
-1. den bol pohrebiskom viacerých horúcich favoritov
-2. deň bol dnom štastlivcov /Kabrhel a Kainer za jedným stolom si robili z hráčov trhací kalendár - spolu mali najmenej 2Ox QQ,KK,AA,AKs !! To pomohlo nám ostatmým /hlavne nám na 2. semifinstole preplávat až na spojený stol z 10 hráčov - Aj na tom stole / asi 50 rozdaní/mal Kabrhel 2x AA a raz KK
-FINALE:
- Usporiadatelia /ináč výborny/ znova dali pocítit že SK asi do europy ani nepatrí - na slavnostnom otvorení nemali SK zástavu -zobrali Macedonsku!!!! Skur... ŠVABI, majú slovakov na haku. /trocha ma to určite nasralo a dekoncentrovalo!/
mám hadam najhoršiu pozíciu akú som mohol mat- predo mnou 2x short za mnou výborne takticky hrajúci Kainer /asi najlepší hráč na stole - štýlom hry a skúsenostami/ a nebojácny "blázon" Martin, z ktorým som býval spolu na izbe a spolu sme rozoberali hru /samozrejme nič sme si nedarovali v hre!/
1. rozdanie, mám A8 ukadnem blindy, 2. -77 ja raise short all doplatené KK samozrejne nič, o niekolko hier je prti mne flopfarba.....
..... 5 hráčov a ja short . A tu prichádzajú aj pozitíva Frajer nemec Kainer sa ako 2. na stole plne vysype s 22 do Martina -AKs., posledný rakušan hlúpo rozohrá flop a platí JK proti postupke..... mám 2OOK , macedončan cca8OOK a Martin 2mil, tu im poviem : a teraz sa traste ide turbo hra Samozrejme schuti sa zasmiali. Smiech ich ale do 2O min. prešiel, ked som mal už skoro 900K.
......mal so doplatit predposledný all od Martina : najskor som ho dobre nasral ukazaním blafu o chvílu ja na BB on SB , doplatí a ja raise 3BB on all MAL SOM S KTs PLATITTTTTTTT , to bola rozhodujúca hra turnaja ak by som ju vyhral určite by som bol Majster E. následna hra TT-AQs zahodené a moje 66 len dokreslilo ináč pekny obraz mojho turnaja.
Som spokojný, lutujem len to KTs.......
Ahojte a prídte v utorok na EPT Warszawa.
- škoda, že na turnaj tak blízko k SK a CZ, výborne obsadený , s dobrými pobočnými turnajmi a Hlavne ME mal statút 1. oficialných majstrovstiev E.!!! Takže sa bojovalo skor hlavne o statút 1. ME , ako o prachy, ktoré boli tiež slušné sa zúčastnil len Martin Kabrhel a ja.
-škoda Palo, že si neprišiel zdvihnút atmosféru
-1. den bol pohrebiskom viacerých horúcich favoritov
-2. deň bol dnom štastlivcov /Kabrhel a Kainer za jedným stolom si robili z hráčov trhací kalendár - spolu mali najmenej 2Ox QQ,KK,AA,AKs !! To pomohlo nám ostatmým /hlavne nám na 2. semifinstole preplávat až na spojený stol z 10 hráčov - Aj na tom stole / asi 50 rozdaní/mal Kabrhel 2x AA a raz KK
-FINALE:
- Usporiadatelia /ináč výborny/ znova dali pocítit že SK asi do europy ani nepatrí - na slavnostnom otvorení nemali SK zástavu -zobrali Macedonsku!!!! Skur... ŠVABI, majú slovakov na haku. /trocha ma to určite nasralo a dekoncentrovalo!/
mám hadam najhoršiu pozíciu akú som mohol mat- predo mnou 2x short za mnou výborne takticky hrajúci Kainer /asi najlepší hráč na stole - štýlom hry a skúsenostami/ a nebojácny "blázon" Martin, z ktorým som býval spolu na izbe a spolu sme rozoberali hru /samozrejme nič sme si nedarovali v hre!/
1. rozdanie, mám A8 ukadnem blindy, 2. -77 ja raise short all doplatené KK samozrejne nič, o niekolko hier je prti mne flopfarba.....
..... 5 hráčov a ja short . A tu prichádzajú aj pozitíva Frajer nemec Kainer sa ako 2. na stole plne vysype s 22 do Martina -AKs., posledný rakušan hlúpo rozohrá flop a platí JK proti postupke..... mám 2OOK , macedončan cca8OOK a Martin 2mil, tu im poviem : a teraz sa traste ide turbo hra Samozrejme schuti sa zasmiali. Smiech ich ale do 2O min. prešiel, ked som mal už skoro 900K.
......mal so doplatit predposledný all od Martina : najskor som ho dobre nasral ukazaním blafu o chvílu ja na BB on SB , doplatí a ja raise 3BB on all MAL SOM S KTs PLATITTTTTTTT , to bola rozhodujúca hra turnaja ak by som ju vyhral určite by som bol Majster E. následna hra TT-AQs zahodené a moje 66 len dokreslilo ináč pekny obraz mojho turnaja.
Som spokojný, lutujem len to KTs.......
Ahojte a prídte v utorok na EPT Warszawa.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Good job janko...
sledoval som to live na nete... skoda ze sa ti ich nepodarilo pretocit... chybalo malo, ale o tom je poker...
gratz
sledoval som to live na nete... skoda ze sa ti ich nepodarilo pretocit... chybalo malo, ale o tom je poker...
gratz
- potkanko
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-jano gratulujem,som mal vcera coaching a asi o 8 mej pisem igymu,ze idem pozriet do kasina a v tom si pretocil tie nestastne 6ky
-
gratulujem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-jano co mal martin vtedy ked si mal KT?povedal ti?ja by som ho tipoval na nieco ako 55-99,podla mna si dobre zlozil,inak komentatori rakuski sa o tebe vyjadrovali pozitivne(napriek tomu,ze si si ten zaciatok odsedel a prefoldoval sa k peknym money,ale zrejme si nemal karty,a ani stack na nejake moves),a chvalili aj macedonca,
-martin sa rozbehol ked mal A6 vs AK a flop A66 proti podobnemu bigstackovi
-martin sa rozbehol ked mal A6 vs AK a flop A66 proti podobnemu bigstackovi
-
Počet príspevkov: 43 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.