Mozno postnem jednu ruku z turnaja.
Sadol som si na cg 1/2,a po troch hodinach ked zlucili stoly som mal stack cca 900 euro z 350 tich.
Na buttone nachadzam tuto povestnu prazsku handu a po asi 4-roch limperoch raisujem na 18(neotvaram kastlik,raisujem ok?
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Small blind call,BB ide all in s 34,madar na MP call,ja call.
Drzim teda K
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
Small blind,velmi dobry hrac betuje do potu 140 euro 92,madar rozmysla a rozmysla a dorovnava,je deep ako ja a hrava vela ruk a celkom to vie,hlavne viackrat zlozil pomerne silne ruky,mame spolu celkom zaujimavu historiu.
Mlademu este ostava cca 330 euro behind a ja som na rade,rozmyslam asi 3 minuty,davam ho na nieco ako JQ,JK,QK,JT,plus vela roznych draws ako KT.Zo svojho repertoara uz ukazal sqeuez z blindov,rr s OESD,rr s air na boarde ktory tight hrac nemohol trafit ako pf raisor.
Madar nieco trafil,ale neciti sa v tom pote prijemne.
Rozmyslam,ze ak to pushnem neexistuje vela ruk ktore ma dorovnaju,lebo obaja mi davaju pomerne velky kredit.
Jedina ruky co ma mozu dorovnat su JQ a 55,ale aj proti tym mam este nejake outs.
Moj kredit je naozaj dobry,ukazal som iba silne ruky,ani raz ma neprichytili pri blafe jedinym problemom je,ze som hru predtym prehral 600 eurovy pot,kde som reraisol madara s KK zo 17 na 51 a najtight hrac isiel all in za 200 a normalne som tusil,ze ma esa,ale minule ste ma zdrbali za fold kingov pf,tak som to dorovnal,lebo aj madar dorovnal s QQ a na river mu dosla tretia....
Preto si mozu mysliet,ze trosku tiltujem(a asi maju pravdu)
Druhym problemom je ze su dvaja,ale strach mam skor z mladeho.
Takze hero???