5 diamonds na boarde v mtt
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
5 diamonds na boarde v mtt
56 eurovy bounty turnaj,pozdravujem slovakov co hrali so mnou,gg
Pri blindoch asi 100/200 a asi 4 roch limperoch pri stacku asi 10k sa snazim ukradnut pot pf z MP3 s A5o raisom na 1200
Dorovnava ma len dobry hrac na buttone,ktory hra LAG a ma 3x average stack lebo prednedavnom vyhral 3 way pot all in na flope o stacky.
Mal TJs,povodny raisor mal AQ a pusher na flope mal JK a po flope AQT s fd pre TJs,ktora aj prisla,cize jeho range bol velmi siroky,hlavne ked som podobny move zu 2x urobil predtym a mal na mna poziciu.
Flop je 346 diamonds,ja mam v diamondoch 5ku.
Nechcem cbetovat,lebo na tomto flope je pravdepodobny reraise od neho a chcekujem s tym,ze jeho bet dorovnam.
A naozaj betuje ale pomerne malo,ja call.Jeho range je stale any2.
Turn J diamond,ja check,on check behind.
River Q diamond,ja check,on betuje skoro potsize.
Rozmyslam,ale jeho linia mi nedava nijaky zmysel,hlavne otazka je preco nebetoval aj turn???
Hero???
Pri blindoch asi 100/200 a asi 4 roch limperoch pri stacku asi 10k sa snazim ukradnut pot pf z MP3 s A5o raisom na 1200
Dorovnava ma len dobry hrac na buttone,ktory hra LAG a ma 3x average stack lebo prednedavnom vyhral 3 way pot all in na flope o stacky.
Mal TJs,povodny raisor mal AQ a pusher na flope mal JK a po flope AQT s fd pre TJs,ktora aj prisla,cize jeho range bol velmi siroky,hlavne ked som podobny move zu 2x urobil predtym a mal na mna poziciu.
Flop je 346 diamonds,ja mam v diamondoch 5ku.
Nechcem cbetovat,lebo na tomto flope je pravdepodobny reraise od neho a chcekujem s tym,ze jeho bet dorovnam.
A naozaj betuje ale pomerne malo,ja call.Jeho range je stale any2.
Turn J diamond,ja check,on check behind.
River Q diamond,ja check,on betuje skoro potsize.
Rozmyslam,ale jeho linia mi nedava nijaky zmysel,hlavne otazka je preco nebetoval aj turn???
Hero???
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: 5 diamonds na boarde v mtt
otazka je co valuebetuje na riveri
a. iba AdX - lebo si mysli ze s TdX ho nedorovnas
b. AdX/Kdx - lebo si mysli ze dorovnas s lubovolnym flushom alebo minimalne TdX a 9dX
c. flushe od 9dX vyssie lebo si mysli ze dorovnas s lubovolnym flushom a casto aj bez flushu lebo si budes mysliet ze bluffuje a splitujete
vacsina hracov spada do kategorie a alebo b a myslim ze skor a
preco nebetoval turn? - bud ma nuts a boji sa ze foldnes lebo board je scary a ocakava od teba cbet s lubovolnym FD alebo ma air
otazka je ci v 33% pripadov bluffuje river bez diamondu - z brucha sa to da tazko povedat, ak je to hrac z kategorie a tak urcite ano, ak z kategorie b tak mozno ano a ak z kategorie c tak asi nie
co sa tyka tvojej hry tak myslim ze je na mieste cbet, ak ta super raisne tak mozes bezpecne foldnut lebo mas vacsinou len 6 outov na straight. Check call sa mi moc nepaci
a. iba AdX - lebo si mysli ze s TdX ho nedorovnas
b. AdX/Kdx - lebo si mysli ze dorovnas s lubovolnym flushom alebo minimalne TdX a 9dX
c. flushe od 9dX vyssie lebo si mysli ze dorovnas s lubovolnym flushom a casto aj bez flushu lebo si budes mysliet ze bluffuje a splitujete
vacsina hracov spada do kategorie a alebo b a myslim ze skor a
preco nebetoval turn? - bud ma nuts a boji sa ze foldnes lebo board je scary a ocakava od teba cbet s lubovolnym FD alebo ma air
otazka je ci v 33% pripadov bluffuje river bez diamondu - z brucha sa to da tazko povedat, ak je to hrac z kategorie a tak urcite ano, ak z kategorie b tak mozno ano a ak z kategorie c tak asi nie
co sa tyka tvojej hry tak myslim ze je na mieste cbet, ak ta super raisne tak mozes bezpecne foldnut lebo mas vacsinou len 6 outov na straight. Check call sa mi moc nepaci
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-si za cbet preto lebo aj pre neho je flop dostatocne scary a dost casto zlozi?je to nechcem cbetnut preto,lebo nechcem aby som zlozil lepsiu ruku po jeho move,je mozne ze som dobry aj s A-high a je celkom mozne,ze nema diamond a reraisne ma s uplnym air a hlavne ak callnem jeho bet,nebude vediet ako ma pokracovat dalej na turne a chekne to behind,ak betne turn a ja nehitnem tak zlozim
-je to hrac z kategorie "banana player",dobry v postflop hre,ale loose pf,jeho oblubena ruka je 4-7,s tou callne akykolvek raise pf
-je to hrac z kategorie "banana player",dobry v postflop hre,ale loose pf,jeho oblubena ruka je 4-7,s tou callne akykolvek raise pf
-
mozes byt dobry s Ahigh ale neviem ako chces relizovat svoju equity ked sa OOP nemas ako rozumne dostat k showdownu
myslim ze trochu precenujes agresivitu superov - neocakaval by som od supera valueraise ani s TT ak nema tu desiatku diamondovu, bluffraise bez diamondu je podla mna velmi malo pravdepodobny - ak by bol velmi pravdepodobny na zaklade toho co si videl od toho hraca dovtedy tak ho mozes reraisnut allin a vies ze mas slusnu fold equity + 6 outov ak dorovna
myslim ze trochu precenujes agresivitu superov - neocakaval by som od supera valueraise ani s TT ak nema tu desiatku diamondovu, bluffraise bez diamondu je podla mna velmi malo pravdepodobny - ak by bol velmi pravdepodobny na zaklade toho co si videl od toho hraca dovtedy tak ho mozes reraisnut allin a vies ze mas slusnu fold equity + 6 outov ak dorovna
-
-ok takze hram na flope bet fold,co vsak v pripade ak len callne(ak sa to da vobec odhadnut tak by som si tipol,ze v 50% pripadov to callne,25% foldne a 25 % r),som OOP a vobec neviem pri takmer ziadnom turne ako na tom som-1.check/fold,foldnem lepsiu ruku dost casto-proti tomuto any2 hracovi mi to pride prilis weak 2.bet/fold a aj check/call je drahe
-kua preco si vyberam taketo spoty....
-kua preco si vyberam taketo spoty....
-
flop betujes ako bluff, ak ta dorovna tak sa vzdavas imo, nevidim velke moznosti ako to hrat ziskovo OOP ked tvoje flush outy su podla mna mrtve
-
-fancy play syndrom odo mna?ten hrac bol dost specificky a sedel som s nim par hodin,bolo by zaujimave keby napisal ten slovak co sedel vedla mna(vravel,ze cita pp ale nepise) ci by mu to dorovnal na mojom mieste
-
-no inak som to dorovnal a mal J9 bez diamondu,ale ci to bolo dobre to neviem....
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.