heads up poker pro

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: heads up poker pro

Odoslaťod spax 19 Okt 2009 07:59

video! aspon nejake demo 5min. mozna bych aji zauvazoval o nejakem couchingu ;)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod headsuppro 19 Okt 2009 15:31

dnes mi to fishlordi :fish: trosku nalozili tukal som $30 sit n go heads up , donkheadom sla karta , videl som royal flush, poker a ine. potom som si pustil 4x $5 MTTcka naraz , viz moje vysledky 1/18, 34/45, 1/27, 1/18 ...na sebe mam pizamo, cely den som nevstal vsak naco :o ... dnesny profit do 16:30 +$100 ... nic moc ale stale je to tyzdenna šarža teskáča alias tescoboya.

p.s. video bude ale fakt neviem kedy.
headsuppro

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Okt 2009 15:50

Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti :ROFL:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod headsuppro 19 Okt 2009 16:00

Chlpo1989 napísal:Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti :ROFL:

fuuha akurat som vyhral dalsich $30 v heads upe....pariz ma nezaujal, najviac som bol uchvateny prahou, pokial som nevidel londyn, ale to co uvidis v rime .. no nie nadarmo chodi christiano ronaldo sukromnym lietadlom do rima za "dievcatami"... proste to je pecka..btw dublin je slabotka hoci irky maju najvacsie prsia v europe. 8-)
headsuppro

Odoslaťod Chlpo1989 19 Okt 2009 16:06

headsuppro napísal:

fuuha akurat som vyhral dalsich $30 v heads upe....pariz ma nezaujal, najviac som bol uchvateny prahou, pokial som nevidel londyn, ale to co uvidis v rime .. no nie nadarmo chodi christiano ronaldo sukromnym lietadlom do rima za "dievcatami"... proste to je pecka..btw dublin je slabotka hoci irky maju najvacsie prsia v europe. 8-)

Nie vsetko sa toci okolo penazi:)
Pariz ma tiez nezaujal bolo tam strasne spinavo, Praha bola krasna mas pravdu, Londyn sa mi nepacil za pocasie inak fajn, A Rim bol prekrasny a v Dubline som este nebol.

Nenarazal som na to, ze nie si zcestovany alebo tak len hovorim ze kazdy bozi den byt doma v pyzame za PC podla toho co ty pises asi za tym nesedis 2 hodiny. Neviem mna by to asi ani za tie peniaze nelakalo. Tak ako aj toto musi mat dve strany mince.

Peace and :gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Horsey7 19 Okt 2009 16:07

preboha
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod headsuppro 19 Okt 2009 16:11

Chlpo1989 napísal:
headsuppro napísal:

Nie vsetko sa toci okolo penazi:)
Pariz ma tiez nezaujal bolo tam strasne spinavo, Praha bola krasna mas pravdu, Londyn sa mi nepacil za pocasie inak fajn, A Rim bol prekrasny a v Dubline som este nebol.

Nenarazal som na to, ze nie si zcestovany alebo tak len hovorim ze kazdy bozi den byt doma v pyzame za PC podla toho co ty pises asi za tym nesedis 2 hodiny. Neviem mna by to asi ani za tie peniaze nelakalo. Tak ako aj toto musi mat dve strany mince.

Peace and :gl:

doba je zla , prace niet, vsade chudoba treba sa obracat a brat to co je... stravil som aj cele dni s lopatou v ruke na vetre a dazdi , niekedy si nevyberies. GL
headsuppro

Odoslaťod headsuppro 19 Okt 2009 16:17

ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej... ;)
headsuppro

Odoslaťod Chlpo1989 19 Okt 2009 16:19

headsuppro napísal:ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej... ;)

Ok ja sa nehadam, len reagujem na to ze taky zivot by ma asi nebavil.
Myslim, ze je dalej zbytocne sa k tejto teme vyjadrovat. Ja som uz skoncil.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod headsuppro 19 Okt 2009 16:24

Chlpo1989 napísal:
headsuppro napísal:ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej... ;)

Ok ja sa nehadam, len reagujem na to ze taky zivot by ma asi nebavil.
Myslim, ze je dalej zbytocne sa k tejto teme vyjadrovat. Ja som uz skoncil.

jasne chapem a prave online poker zahrna volny zivotny styl, neraz som si dal tyzdennu pauzu alebo som v nejaky den prestal 'pracovat' presne vtedy, kedy som chcel ja a nie moj sef a zvysok dna som robil nieco uplne ine. okrem toho vstavam kedy cchem, nenapada ma povolanie, ktore moze byt zaujimavejsie.. hmm studovat 5 rokov aby som mohol sediet na stolicke v kancli a dostal zlatu zilu brrrr... vela stastia----mimochodom pararelne dalsich +$30 na ucte..celkovo dnes +$160.
headsuppro

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!