heads up poker pro
Re: heads up poker pro
video! aspon nejake demo 5min. mozna bych aji zauvazoval o nejakem couchingu
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
dnes mi to fishlordi trosku nalozili tukal som $30 sit n go heads up , donkheadom sla karta , videl som royal flush, poker a ine. potom som si pustil 4x $5 MTTcka naraz , viz moje vysledky 1/18, 34/45, 1/27, 1/18 ...na sebe mam pizamo, cely den som nevstal vsak naco ... dnesny profit do 16:30 +$100 ... nic moc ale stale je to tyzdenna šarža teskáča alias tescoboya.
p.s. video bude ale fakt neviem kedy.
p.s. video bude ale fakt neviem kedy.
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti
fuuha akurat som vyhral dalsich $30 v heads upe....pariz ma nezaujal, najviac som bol uchvateny prahou, pokial som nevidel londyn, ale to co uvidis v rime .. no nie nadarmo chodi christiano ronaldo sukromnym lietadlom do rima za "dievcatami"... proste to je pecka..btw dublin je slabotka hoci irky maju najvacsie prsia v europe.
- headsuppro
headsuppro napísal:Chlpo1989 napísal:Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti
fuuha akurat som vyhral dalsich $30 v heads upe....pariz ma nezaujal, najviac som bol uchvateny prahou, pokial som nevidel londyn, ale to co uvidis v rime .. no nie nadarmo chodi christiano ronaldo sukromnym lietadlom do rima za "dievcatami"... proste to je pecka..btw dublin je slabotka hoci irky maju najvacsie prsia v europe.
Nie vsetko sa toci okolo penazi:)
Pariz ma tiez nezaujal bolo tam strasne spinavo, Praha bola krasna mas pravdu, Londyn sa mi nepacil za pocasie inak fajn, A Rim bol prekrasny a v Dubline som este nebol.
Nenarazal som na to, ze nie si zcestovany alebo tak len hovorim ze kazdy bozi den byt doma v pyzame za PC podla toho co ty pises asi za tym nesedis 2 hodiny. Neviem mna by to asi ani za tie peniaze nelakalo. Tak ako aj toto musi mat dve strany mince.
Peace and
-
preboha
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Chlpo1989 napísal:headsuppro napísal:Chlpo1989 napísal:Paradny "zivot" byt do 4 v pyzame. Zavidim Ti
Nie vsetko sa toci okolo penazi:)
Pariz ma tiez nezaujal bolo tam strasne spinavo, Praha bola krasna mas pravdu, Londyn sa mi nepacil za pocasie inak fajn, A Rim bol prekrasny a v Dubline som este nebol.
Nenarazal som na to, ze nie si zcestovany alebo tak len hovorim ze kazdy bozi den byt doma v pyzame za PC podla toho co ty pises asi za tym nesedis 2 hodiny. Neviem mna by to asi ani za tie peniaze nelakalo. Tak ako aj toto musi mat dve strany mince.
Peace and
doba je zla , prace niet, vsade chudoba treba sa obracat a brat to co je... stravil som aj cele dni s lopatou v ruke na vetre a dazdi , niekedy si nevyberies. GL
- headsuppro
ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej...
- headsuppro
headsuppro napísal:ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej...
Ok ja sa nehadam, len reagujem na to ze taky zivot by ma asi nebavil.
Myslim, ze je dalej zbytocne sa k tejto teme vyjadrovat. Ja som uz skoncil.
-
Chlpo1989 napísal:headsuppro napísal:ja ti povim takto, mal som prespekulovanu teoriu na betfairi, ak vies co to je (hovorim o tej burze nie o pokri)... zrobil som 250 litrov za necely rok bez vaccsej namahy ale vsetky diery sa raz zaplataju a ty musis ist dalej...
Ok ja sa nehadam, len reagujem na to ze taky zivot by ma asi nebavil.
Myslim, ze je dalej zbytocne sa k tejto teme vyjadrovat. Ja som uz skoncil.
jasne chapem a prave online poker zahrna volny zivotny styl, neraz som si dal tyzdennu pauzu alebo som v nejaky den prestal 'pracovat' presne vtedy, kedy som chcel ja a nie moj sef a zvysok dna som robil nieco uplne ine. okrem toho vstavam kedy cchem, nenapada ma povolanie, ktore moze byt zaujimavejsie.. hmm studovat 5 rokov aby som mohol sediet na stolicke v kancli a dostal zlatu zilu brrrr... vela stastia----mimochodom pararelne dalsich +$30 na ucte..celkovo dnes +$160.
- headsuppro
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.