vklad na moneybookers
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vklad na moneybookers
Nemáš to zazmluvnené, nemáš doklad (okrem výpisu transferu, ktorý ale nedosvedčuje že nebola dodržaná dohoda), čiže je logické že sa ti transfer nevráti. Škoda že existujú aj takí idioti čo pre 16 € využijú potrebu pomôcť
-
Bajzik - Príspevky: 36
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No chyba bola ze som si neoveril toho uzivatela. Az potom som sa dozvedel ze je to scammer. Ale ako to vacsinou byva clovek sa dozvie tieto veci az nasledne. Moja hlupost
- lumio
- Založený: Okt 2009
Tak konecne sa mi podarilo to zamenit vdaka uzivatelovi Pavlicek na czemoney. Doporucujem.
- lumio
- Založený: Okt 2009
čau, měl bych dotaz - chci vložit peníze na moneybookers přes běžnej účet - Mám svoje referenčnní číslo napsat do variabilního symbolu? Děkuji : )
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
Strangercz napísal:čau, měl bych dotaz - chci vložit peníze na moneybookers přes běžnej účet - Mám svoje referenčnní číslo napsat do variabilního symbolu? Děkuji : )
..dava sa to do spravy pre prijmatela, ja davam aj aj ,teda aj ako VS. A majitel bankoveho uctu musi byt totozny s majitelom MB uctu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ja som zase vždycky to číslo hádzal ako variabilný symbol. Pokiaľ viem, práve kvôli tomuto táto kolonka existuje.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.