HU sng trvajuce 1 hru
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
HU sng trvajuce 1 hru
11 $ HU sng,turbo,ongame,super absolutne neznamy,dokonca nemam pusteny ani sharkscope hud,lebo som prave dohraval mtt na ipokri.
Prva a jedina ruka,mam AK na BB a super completed,ja raise na 80,on reraise na 250,ja push all in,on call.
Je to zahrate spravne?
Druha otazka ako by mi pomohli stats zo sharkscopu pri rozhodovani,teda ci takto hraju len fishky a vtedy zlozit?
AK v HU je absolutny monster,na druhej strane limp-reraise svedci tiez o silnej ruke.
Da sa to este 4 betnut na nejakych 600 a na push zlozit?
Prva a jedina ruka,mam AK na BB a super completed,ja raise na 80,on reraise na 250,ja push all in,on call.
Je to zahrate spravne?
Druha otazka ako by mi pomohli stats zo sharkscopu pri rozhodovani,teda ci takto hraju len fishky a vtedy zlozit?
AK v HU je absolutny monster,na druhej strane limp-reraise svedci tiez o silnej ruke.
Da sa to este 4 betnut na nejakych 600 a na push zlozit?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: HU sng trvajuce 1 hru
Nehram HU ale proti neznamemu je AK urcite dost na AI akokolvek deep, bez ohladu na to ci limpreraisuje.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
v HU AKpreflop nezhodis nikdy.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Ja hrávam 5 dolárové HU sng a tiež sa mi to stáva, že mi to celé trvá iba jednu ruku. proti unknown hráčom je to úplne fajn. často hrajú takto hocijaké eso, malé občas stredné páry a málokedy stojíš proti esám a koňom
-
KoPe - Príspevky: 289
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Zahral si to OK. Najlepsie na tom bolo, ze si Ty pushol allin a on musel callovat. A v skutocnosti sa bojis len AA, lebo proti KK mozes dost casto suckoutnut
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
-kope proti unknown je to fajn,proti akemu to nie je fajn?
-reg to urcite nebol,ti taketo moves nerobia,ale co by sa zmenilo ak by to bola napr minus 10% fish?
-reg to urcite nebol,ti taketo moves nerobia,ale co by sa zmenilo ak by to bola napr minus 10% fish?
-
palo1973 napísal:-reg to urcite nebol,ti taketo moves nerobia,ale co by sa zmenilo ak by to bola napr minus 10% fish?
Co by sa zmenilo? Natlacil by si to tam s vacsou chutou .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ale zasa fishky limp raisom hraju silne ruky(stale tam je AK favorit) ! to je nieco ako min reraise
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-myslim ze fishka takto urcite nelimpraisuje nieco ako A7,ja by som povedal nieco ako TT+ a snad AQ+ a proti tomu nevyzeram s AK dobre,ale ja AK pf nepolozim skoro nikdy
-dalo sa to rr na nejakych 600 a na push foldnut?hlavne ked som predpokladal,ze mam nanho nejaky edge?
-dalo sa to rr na nejakych 600 a na push foldnut?hlavne ked som predpokladal,ze mam nanho nejaky edge?
-
AK som este nikdy v hupe pf nezahodil... Reraise na 600 a potom fold by bola najvacsia fiskovina na svete. Hlavne proti neznamemu oponentovi. Tiez by som to zahral tak ako ty, reraise je zle zavola ta a netrafi ta flop.... Ked je bank tak vysoky tak ani keby ta netrafil flop napr by prislo J, 8, 4, a ty pusnes all in z AK musia ta zavolat aj dve deviatky, dve desiatky..Zahrat reraise by bola vhodna alternativa iba s AA, KK.
- mathew1982
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.