vyber z hracskeho uctu
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
vyber z hracskeho uctu
cawte,
dnes nastal pre mna velmi velmi krasny den. Po vyse roku hrania pokru som sa rozhodol ze malu cast svojho bankrolu si vyberiem aby som si tieto "tazko" zarobene peniaze aj uzil. Tak som urobil withdrawal s tym ze som na vyber pouzil Credit card. Tak vsetko prebehlo v poriadku az na to ze namiesto mojej karty Visa Elektron som pouzil Visa. Ale to som si hovoril ze to je OK pretoze ked som robil pred rokom deposit tak som riesil tiez tuto otazku a hoci mam kartu Visa Elektron pouzil som na deposit kartu Visa. A vsetko prebehlo v poriadku peniazky prisli na account ako mali. Lenze dnes vyberam vacsiu sumu a tak som si zacal citat ci som vsetko urobil OK. A tu som velmi zneistel. Pretoze som zistil ze moja karta nie je kreditna ale je debetna!!! Ako mozno sa smejete a nerobim s takymito vecami kazdy den takze som nevedel. A preto by som sa chcel spytat ci mi penazi pridu aj ked som namiesto Debetnej karty pouzil Kreditnu resp. som pouzil Visa namiesto mojej Visa Eletron.
dnes nastal pre mna velmi velmi krasny den. Po vyse roku hrania pokru som sa rozhodol ze malu cast svojho bankrolu si vyberiem aby som si tieto "tazko" zarobene peniaze aj uzil. Tak som urobil withdrawal s tym ze som na vyber pouzil Credit card. Tak vsetko prebehlo v poriadku az na to ze namiesto mojej karty Visa Elektron som pouzil Visa. Ale to som si hovoril ze to je OK pretoze ked som robil pred rokom deposit tak som riesil tiez tuto otazku a hoci mam kartu Visa Elektron pouzil som na deposit kartu Visa. A vsetko prebehlo v poriadku peniazky prisli na account ako mali. Lenze dnes vyberam vacsiu sumu a tak som si zacal citat ci som vsetko urobil OK. A tu som velmi zneistel. Pretoze som zistil ze moja karta nie je kreditna ale je debetna!!! Ako mozno sa smejete a nerobim s takymito vecami kazdy den takze som nevedel. A preto by som sa chcel spytat ci mi penazi pridu aj ked som namiesto Debetnej karty pouzil Kreditnu resp. som pouzil Visa namiesto mojej Visa Eletron.
- alfredo
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: vyber z hracskeho uctu
Ved ak si nie si isty, tak zrus withdrawal a zadaj to tam znova. Myslim, ze sa to da vo vacsine herni zrusit.
- brano172
- Založený: Nov 2008
No pozeral som. Vratit sa to uz neda. Takze teraz budem asi tyzden trpnut :-d
- alfredo
- Založený: Okt 2009
kontaktuj support..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Tak, tak - napis na support, ze by si chcel zrusit danu transakciu a udaj jej cislo.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
este som nepocul o tom ze by sa dala na vklady do herni a vybery pouzivat debetna visa electron karta - ta predsa pozaduje pri plateni PIN kod a na nete ho nemas kde a ako zadat
myslim ze budes moct vyberat len na kartu ktorou si peniaze aj vkladal
dalsia moznost je prevod na ucet ale aj z toho musis vacsinou nejaku malu cioastku najprv depozitnut aby si overili ze je naozaj tvoj
dalsia moznost je prevod na ucet ale aj z toho musis vacsinou nejaku malu cioastku najprv depozitnut aby si overili ze je naozaj tvoj
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
mam neembosovanu visa elektron od csob k studentskemu uctu, ma ccv cislo a mozem s nou platit na nete+ je regovana na paypal, nevidim v tom problem yegon:)
a napr po cr som sa stretol s tym ze pre zmenu pri embosovanej ceskej zadavam pin stale a pri tej elektronke im obcas staci podpis, co je dost vtipne:)
a napr po cr som sa stretol s tym ze pre zmenu pri embosovanej ceskej zadavam pin stale a pri tej elektronke im obcas staci podpis, co je dost vtipne:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
yegon napísal:
jj u vacsiny herni je to tak.
Ak si zadal vyber na kartu, ktorou si tam predtym vkladal tak nemusis mat ziadny strach. Len vyckat nejaky ten tyzden.
S tou kreditnou/ debetnou kartou je to trochu bordel s anglickou terminologiou. Debetna karta je karta k nejakemu uctu v banke, no neznamena na to, ze sa nanu neda vybrat z herne. (i ked to moze byt zablokovane) Ja napriklad vidim vyber z herne na kartu ako "POS vratenie tovaru".
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
tucniak napísal:mam neembosovanu visa elektron od csob k studentskemu uctu, ma ccv cislo a mozem s nou platit na nete+ je regovana na paypal, nevidim v tom problem yegon:)
presne to iste, a ja mam svoju regnutu na MB a tiez mi stacia tie tri ciselka vzadu
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
tucniak napísal: a pri tej elektronke im obcas staci podpis, co je dost vtipne:)
nieco mi o tom hovor mam MC a kebyze aspon tie podpisy overovali na predajnach pri plateny, ale tam nieje ziadna snaha
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.