Ano Poker - vklad
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Ano Poker - vklad
Ahojte, zkusil jsem stáhnout hernu Ano Poker a poslat peníze, klasicky, prostřednictvím karty. Přišla mi odpověď, že se jedná o první vklad danou kartou a proto bude probíhat ověření a autorizace, max. 24 hod., pak že mi dají vědět. Asi po hodině došel mail, že mám zaslat naskenovanou přední i zadní stranu karty + občanku, nebo pas... Máte někdo podobnou zkušenost s touto hernou??? Pracuji v bankovnictví a o používání karet pro internetové platby přeci jen něco vím, proto je mi velmi velmi podezřelý tento nestandardní požadavek herny... Dík za postřehy
- zodiac
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ano Poker - vklad
myslim, ze je to standardne aj v inych herniach, preto nikdy nedepozitujem kreditkou. Ale ak nemas inu moznost, tak na zaciatok by som im poslal scan, kde by som zatrel dobu platnosti karty a zadne CVV cislo, ci im to nebude stacit.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Normálne to imo celkom nie je, teda aspoň odo mňa to na PS nepýtali. Kópiu občianskeho to hej, ale posielať nascanovanú kartu? WTF?
To len raz skúšali na U***et, chceli naskenovanú kartu, keď som vyberal. Som im napísal, že mám iba virtuálnu čo je vlastne iba číslo na papieri, tak chceli naskenovať to, tak som ich poslal do zadku a že pokiaľ to nevyriešia bez toho, poštvem na nich bulteriéra, hneď to fungovalo
To len raz skúšali na U***et, chceli naskenovanú kartu, keď som vyberal. Som im napísal, že mám iba virtuálnu čo je vlastne iba číslo na papieri, tak chceli naskenovať to, tak som ich poslal do zadku a že pokiaľ to nevyriešia bez toho, poštvem na nich bulteriéra, hneď to fungovalo
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dík za reakci, nevím nakolik je to standardní v ostatních hernách, mám zkušenost z cca deseti jinými a nikde tyhle údaje nechtěli. Je pravda, že mi napsali, abych ponechal jen první a poslední čtyři čísla karty a ostatní třeba začernil, o zamaskování cvv kodu na druhé straně karty se nezmínili. Jen chci říct, že jde o standardní platbu kartou, jako třeba v jakémkoliv e-shopu na netu a údaje zadané při transakci (číslo karty, cvv, platnost) jsou plně dostačující. Požadavek Ano Poker mi přijde značně nestandardní... budu rád, pokud dá vědět již někdo z hráčů této herny, zda musel podstoupit stejnou proceduru
- zodiac
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.