ako spravit peniaze z FPP?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

ako spravit peniaze z FPP?

Odoslaťod veyron2000 24 Okt 2009 11:06

Zdravím páni.

Tak nechem depositovat na moje účty, mám nejaké drobné čo sa týka FPP bodo, konkrétne:

na PS asi 100, na Full tilte asi 400, na VC poker asi 10 000 bodov.

ja vieem, je to málo.. :fish:

viete poradiť či sa z toho dá niečo vyčarovať? ASi noobovská otázka, aj som trochu hladal v herniach, len či náhodou nemáte nejaký dobrý nápad do čoho sa pustiť.

Díky...

EDIT: treba si otvoriť oči, však áno... VC poker má vo svojom shope, kde sa dá nakupovať aj za body, aj "poker bonus dollars" a turnajové tokeny. idem kupovať 8-)
veyron2000

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Re: ako spravit peniaze z FPP?

Odoslaťod Sassulo 24 Okt 2009 11:49

Ahoj co sa tyka Full Tiltu ja si myslym, ze za 400 FTP mozes urobit docela dost , len to chce trpezlivost na Sattelitoch :gl: popripade Skusit Daily Dollar alebo nieco podobne :good:
Sassulo

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 24 Okt 2009 12:54

ja si myslím,že za 400 na FT sa teda toho moc nedá..ale je jedna vec a to 50FTP satelity do Daily dollar..ak vyhráš dostaneš 200FTP ak sa odhlásiš z turnaja..takto sa vlastne dá nahnať viac FTP a s tými už budeš potom môcť zahrať lepšie satelity..a získať už aj nejaký cash
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod veyron2000 24 Okt 2009 13:00

Presne to som urobil... vyhral som jeden satelit na daily dollar a odhlásil som sa. Akosi naivne som dufal, že dostanem 1$ cash. Ale nie, dostal som FTP :) takže sa idem trápiť s tým.
veyron2000

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!