jedna vydarena ruka :)))

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: jedna vydarena ruka :)))

Odoslaťod jajez 24 Okt 2009 19:30

no to viem ze dostanem zozaciatku hned peniaze ale to mi pride divne dostanem bonus 500euro a mozem si hned zobrat 500euro a nemusim nic hrat? alebo ja z tych 500euro si vyhram pre seba a 500musim vratit alebo ako to je?
jajez

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod pegas1975x 24 Okt 2009 19:41

jajez napísal:no to viem ze dostanem zozaciatku hned peniaze ale to mi pride divne dostanem bonus 500euro a mozem si hned zobrat 500euro a nemusim nic hrat? alebo ja z tych 500euro si vyhram pre seba a 500musim vratit alebo ako to je?

Daj mi vediet v ktorej herni davaju 500€ bonus bez vkladu. Aj ja chcem taku hernu. :D
A co sa tyka tvojej otazky: ked chces vybrat nejake peniaze z bonusu tak musis nahrat urcite mnozstvo bodov. Ale to ti skor vysvetlia skusenejsi hraci. Dokonca si myslim ze aj ked nahrajes peniaze len na freeroloch tak ich nemozes vybrat ak si tam este ani raz nic nevlozil.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod poldinhoo 24 Okt 2009 19:45

ked je niekde napisane bonus 100% do 500eur
tak to neznamená že ti dajú 500eur..ale že keď si vložíš 500eur,tak dostaneš bonus 500eur,ktoré sa ti môžiu postupne pripisovať k účtu ak nahráš určitý počet bodov..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod jajez 28 Okt 2009 21:23

aha no dobre a ked ja hram s tym freerolom a este som nic nevlozil tak to si ako nemozem vybrat neda sa to tak ze tych 50dolarov zahodim alebo boh vie komu dam a zbytok je moj co si vyhram to je potom debilina
a ako si tam tie peniaze vlozim ked nemam absolutne nic ani paypal ani nieaku wisa ani maestrocard nic tak etak potom neviem
jajez

Odoslaťod tucniak 28 Okt 2009 21:46

staci priniest v igelitke :crazy:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod pegas1975x 28 Okt 2009 22:05

jajez napísal:aha no dobre a ked ja hram s tym freerolom a este som nic nevlozil tak to si ako nemozem vybrat neda sa to tak ze tych 50dolarov zahodim alebo boh vie komu dam a zbytok je moj co si vyhram to je potom debilina
a ako si tam tie peniaze vlozim ked nemam absolutne nic ani paypal ani nieaku wisa ani maestrocard nic tak etak potom neviem

Pokial viem tak vacsina herni ti vyplati len tym istym sposobom ako vlozis 1. vklad. To znamena ze ked vlozis napr. kreditkou tak ti to vyplatia len na tu kreditku. Ked nemas ziadny ucet tak ako si to potom chces vyplatit? Myslis ze ti to poslu sekom domov alebo ti tie peniaze donesie kurier? :)

A taka mala a mozno nepodstatna poznamka: Mas vobec 18 rokov? Velmi sa mi nezda ze by 18+ dospely clovek nemal nejaky bankovy alebo internetovy virtualny ucet a nejaku kreditku. Uvedom si ze pri vyplacani si budu overovat tvoje udaje a pravdepodobne budu chciet ofoteny obciansky preukaz.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod dzejkej 28 Okt 2009 22:23

Ak nemas este 18, tak nechaj v herni peniaze, toc ich na turnajoch, nasetri tisice a potom to vyberies, kupis paradne auto a budes balla! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod keso26 29 Okt 2009 08:04

jajez napísal:prosim vas
hram poker na P****Stars na F****Tilt a na facooku:D
najviac ma bavi ten F****Tilt
a potreboval by som jednu pomoc
hravam stale len o hracske peniaze a tak to pre mna neni ani napinave a nevidim potom dvovod preco sa snazit tak by som chcel vediet ako si vlozim na ucet F****Tilt skutocne peniaze a ked vyhram ako si ich vyberiem.
vpredom dakujem

..ako a Ti podarilo na Tvoju otazku vybrat takyto thread ? :) ..zaujima ma, ako si sa k tomu dopracoval, kedze vlakno uz bolo zapadnute prachom, tak isto nijak nesuvisi s tym, co sa pytas a za dalsie nachadza sa v tejto vetve: Obsah fóra ‹ Diskusia o pokri ‹ Cash game - Texas Holdem :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod jajez 29 Okt 2009 10:38

nene nemam este 18 tak tie peniaze si tam necham do 18nastky xD a potom vyberem ako to tu uz niekto napisal a budem mat auto xD
jajez

Predchádzajúca

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!