Zaciatocnici/low stakes hraci pozor - zaplatim vam BI na OPT

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Zaciatocnici/low stakes hraci pozor - zaplatim vam BI na OPT

Odoslaťod 7castle 29 Okt 2009 00:28

Neviem ako ma to napadlo ale mam pre zaciatocnikov, resp. hracov s nizkym BR taku malu ponuku.

Ide OPT, z vlastnej skusenosit viem ze je to fajn akcia, clovek si zahra so Slovakmi a Cechmi, je to trochu ine ako bezne turnaje, ja pritom sranda. Nie vsetci ale maju BR na tolko turnajov, takze ponukam jednemu takemu hracovi taky maly sponzoring.

Podmienky:

1. Musite byt zacinajuci hrac, resp. hrac na nizkych limitoch aby celkovy BI OPT bol nad vase moznosti pri rozumnom BRM.
2. Musite mat zaujem hrat celu OPT.
3. Musite byt aspon obcasny prispievatel na PP (uplny ideal: mate tu blog), pricom vase prispevky musia byt v pozitivnom duchu :)
4. Ponukam zaplatenie celeho BI na vsetky turnaje OPT. Ak dobre ratam je to (59+5.9)x3 cize 177+17.7 cize 195.7$.
5. Zo vsetkych vasich vyhier na OPT dostanem podiel 50%, a to vratane pripadneho bonusu za celkove umiestnenie. 50% vyhry, a to aj ked bude mensia ako to co som zaplatil, ostane vam. Moj maximalny profit ze tejto akcie moze byt $100, cize v pripade ze vyhrate nad $600, vyplatite mi len $300 naspat a vsetko ostatne je vase.
6. Vsetky prevody pojdu cez konto v sieti P****Stars, tam poslem peniaze v pondelok rano, a to na prvu polovicu OPT, ak pojde vsetko ako ma, druha polovica pride nacas. Tam dostanem naspat aj vyhry.

Ak mate pocit ze splnate podmienky a mate zaujem, dajte mi vediet v tomto threade, v nedelu vecer sa rozhodnem koho vyberiem. Samozrejme vyberiem cisto podla vlastneho uvazenia, tak prosim o pochopenie v tomto smere. Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.

GL vsetkym ;)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Zaciatocnici/low stakes hraci pozor - zaplatim vam BI na OPT

Odoslaťod spax 29 Okt 2009 00:48

no vzhledem k tomu, ze jsem bustnul nove budovany roll uplny ideal pro me, zahrat si fajn hru a jeste nejak nezatizit maximalne svou penezenku.

Prectu si jeste presne pravidla te ligy atp a zkusim zhodnotit, zda bych to casove stihal atp. abych, kdybych pripadne byl vybran, nezabral cestu nekomu jinemu, kdo by to mohl hrat kazdy den. no prectu si to a dam vedet. Kazdopadne great idea. ;)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod w4444x 29 Okt 2009 00:58

yess konecne aj pre mna daco
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod marcoo12snv 29 Okt 2009 01:01

:) 1.) niesom zaciatocnik, ale hravam v podstate nizke limity, pretoze vyberam vsetky vyhry nad 150$, cast z toho si beriem na zivobytie a zo zbytku vyhier zvycajne clearujem bonusy v inych herniach, moja domaca herna je P*R, kde hravam DoN turnaje (BI 5$), ROI mam nejakych 11% a v podstate mi to staci na to, aby som poplatil ucty a zil si v pohode ako student, urobit si bankroll na taketo turnaje je tym padom dost tazke ak su vydavky vacsie ako prijmy :wizdo:

2.) som tu kazdy den, hravam denne
3.) blog nemam ale nejake tie prispevky tu mam. co sa tyka mojej loajality, tak sa snad sa za mna moze zarucit JK,ze niesom nejaka lama typu HUpokerpro atd., ktoreho som nedavno sam kontaktoval, ked som isiel clearovat bonus v LA poker, kde mi on posielal link na registraciu aby som vyuzil reffer a friend bonus zaroven s depositovym bonusom.
5.) suhlas
6.) suhlas

Nieze by som potreboval aby mi niekto platil turnaje, ale kym si na toto ja urobim bankroll, tak pri mojom style prejdu mozno dalsie 2 roky kym budem moct hravat turnaje s takymto BI aj ked prakticky k tomuto smeruju vsetky moje kroky pri budovani banku, takze ked uz ti v hlave vznikaju taketo myslienky, tak preco to nevyuzit :good:
Skusenosti by som na to mal, takze jedine co mi chyba je kvalitny bankroll...
tak tolko odomna :) vela stastia pri vybere, nech uz vyberies kohokolvek, tak snad vyberies z tych turnajov co najviac $ :good:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Okt 2009 01:16

Dobry napad :). Otukas sa na OPT a o chvilu budes platit buy-in vychadzajucim hviezdam na WSOP a brat miliony! :-D

Vela stastia zaujemcom :gl: .

A ano, za marcoo12snv sa mozem zarucit :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Marad13 29 Okt 2009 02:44

7castlik tak mas tu dalsieho zaujemcu. Pokru som sa zacal vaznejsie venovat na zaciatku augusta ked som zacal hravat nl2. Momentalne hravam nl10 a zaciatkom buduceho meseca by som rad zacal brazdit vody nl25. Bol by som fakt happy ak by si si ma vybral. OPT je super akcia a rad by som si ju zahral. Mozes si byt isty, ze budem k turnajom pristupoval tak, aby sme na konci boli obidvaja spokojny.

:gl: pri rozhodovani.....
Marad13

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod josipjs 29 Okt 2009 09:11

Tak aj ja sa hlasim :D (lol)
Dovod preco? hlasim sa aby ked dakoho nevyberes a bdue sa stazovat aby si mohol povedat ze bola iba 5percentna sanca ze vyberes prave danu osobu (dajmeotmu pri 20+ zaujmecov :D) a aby sa nikdo necitil ukrivdeny :)

ale ianc super napad a verim ze v OPT to nebude tazke vyhrat tazke toho koho stakens tak sa ti podla mna minimalne vrati co tam das :gl:
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod Riddlah 29 Okt 2009 09:14

Ahoj.

Ja by som mal zaujem. Poker hram 10 mesiacov +- Roll som budoval z noqi pokerschool a este budujem dalsi bonus od pokerstrategy. Moj lifeprofit moze byt cca 300usd - 400usd. Z coho som asi polku alebo viac uz cashoutl. Považujem sa stale za začiatočnika, inak sa ani nemožem :D a raz by som sa tym chcel živiť(jedna z alternativ je aj politika:D to som asi nemal pisat). Blog mam, ale ten použivam hlavne na to, že keď niečo potrebujem zo seba dostat von tak to tam napišem.

Ďakujem velmi pekne za možnosť
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod palo1973 29 Okt 2009 09:21

7castle napísal:

Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.

GL vsetkym ;)

-nie si ty povodnym povolanim pravnik? :D co keby si tam dal podmienku,ze vitaz sa MUSEL zucastnit AP-ikovych narodenin v Brne a sediet pri cashi vedla mna :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 29 Okt 2009 09:23

-inak aj ja zvazujem to niekomu posunut,hlavne tie pondelky mi nevyhovuju,nedelu-pondelok nehravam poker a okrem toho som vo viedni,kde mam nespolahlivy net
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!