Ivey mucked the winner on WSOP 2009
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Ivey mucked the winner on WSOP 2009
Neviem ci to tu niekto sleduje - WSOP ME 2009,ja ked som to prevcerom videl tak som ostal v soku...main event,ostava 27 ludi a Phil Ivey zahodi na river Flush??? v pote su 2 miliony,20% jeho stacku...neviem ci bol taky unaveny,ze si zle pozrel karty,alebo neprecital dobre board,ale toto by som od neho necakal,najlepsi hrac na svete...my man
http://www.youtube.com/watch?v=12GFLjb8 ... onse_watch zacina to 5:03
PS:ak sa Vam tema nepaci,admin kludne vymazat...have a nice day
http://www.youtube.com/watch?v=12GFLjb8 ... onse_watch zacina to 5:03
PS:ak sa Vam tema nepaci,admin kludne vymazat...have a nice day
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Re: Ivey mucked the winner on WSOP 2009
Keby si cital co sa tu pise v inych temach tak by si vedel ze sme sa tu o tom bavili v poslednych prispevkoch v teme Kuriozita.
Skus si to precitat.
Skus si to precitat.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
No mne to v teme kuriozita nejak uslo, a teraz som sa dobre pobavil
Odteraz ked spravim podobnu hovadinu budem mat ovela lepsi pocit.
Odteraz ked spravim podobnu hovadinu budem mat ovela lepsi pocit.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Chcel by som vidiet ako sa Ivey tvaril ked nato prisiel co urobil
Asi z toho nemal dobry pocit. Skoda ze nevieme ako zareagoval. Bolo by to urcite zaujimave.
Asi z toho nemal dobry pocit. Skoda ze nevieme ako zareagoval. Bolo by to urcite zaujimave.
-
pegas1975x napísal:Keby si cital co sa tu pise v inych temach tak by si vedel ze sme sa tu o tom bavili v poslednych prispevkoch v teme Kuriozita.
Skus si to precitat.
ok...ospravedlnujem sa...nejak som si to tam nevsimol...my bad...
-
pegas1975x napísal:Chcel by som vidiet ako sa Ivey tvaril ked nato prisiel co urobil
no urcite to nebol fajn pocit,ked zistis ze nieco take spravis v statnej tv a vidia to miliony ludi,taku fatalnu chybu ale podla mna si Phil zachoval svoj pokerface a ani ho nepohlo
-
3flash3 napísal:PS:ak sa Vam tema nepaci,admin kludne vymazat...have a nice day
..nemusis pisat podobne dodatky k svojim postom ..admin a moderatori zvazia, ktora tema nie je vhodna a porusuje pravidla diskusneho fora, na tej Tvojej nie je nic zle ..pekny den aj Tebe
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dobry vecer,nexcem zakladat zbytocne novu temu a vobec neviem kde by som sa to opytal,listoval som cele forum ale nikde mi to neprislo vhodne,tak skusim tu : Prosim Vas,neviete niekto kde by som mohol pozerat na nete ESPN???final table sa blizi a xcel by som to pozerat live...ak by mi vedel niekto pomoct,vopred dakujem.
-
nemyslim si ze v live pokry je hento rarita... cital som uz viac knih napr od gusa hansena a tiez sa mu to par krat stalo...
aaale 3 stoly pred final table v main evente huh a este ktomu Ivey? ... tam bolo 2,2m cipov co je pri jeho stacku 8M myslim ze pekne vela ...
ale ako poznam Iveyho ked hento videl si povedal len "ups" ... typka len tak nieco nerozhadze ... prenho je to nieco ako bad beat .. ako keby niekdo chyti 4outer ..proste to hodi zahlavu ...dvolezite je ze je na final table a ze ma sancu to vyhrat IMo
aaale 3 stoly pred final table v main evente huh a este ktomu Ivey? ... tam bolo 2,2m cipov co je pri jeho stacku 8M myslim ze pekne vela ...
ale ako poznam Iveyho ked hento videl si povedal len "ups" ... typka len tak nieco nerozhadze ... prenho je to nieco ako bad beat .. ako keby niekdo chyti 4outer ..proste to hodi zahlavu ...dvolezite je ze je na final table a ze ma sancu to vyhrat IMo
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:....ale ako poznam Iveyho ked hento videl si povedal len "ups" ... typka len tak nieco nerozhadze ... prenho je to nieco ako bad beat .. ako keby niekdo chyti 4outer ..proste to hodi zahlavu ...dvolezite je ze je na final table a ze ma sancu to vyhrat IMo
Myslis?
A toto si videl?
Totálny masaker predviedla počas včerajšej noci na $2000/$4000 7-Game stole Full Tilt Pokru ďalšia fínska on-line hviezda Ilari „Ziigmund" Sahamies. K predošlému profitu ešte z toho dňa dokázal úplnou dominanciou hry pridať ďalších $817k a zarobiť si tak za jednu noc $1,000,000. Sahamies tak zdvojnásobil svoje doterajšie tohtoročné zisky na $1,8 mil.
Najväčšími obeťami včerajších jatiek boli David Benyamine so stratou $681k a Brian Hastings, ktorý prišiel o takmer pól milióna dolárov. Francúzovi tento druh pokru očividne nesadol a po včerajšku sa stal druhým najstratovejším 7-Game hráčom (-$1,9 mil.). Za ním je už len o $60,000 kratší David Oppenheim.
Okrem Sahamiesa si na svoje prišiel aj Tom „durrrr" Dwan. Ten po získaní $100k v klasickej Pot Limit Omahe prešiel na 7-Game stôl, aby si z neho odniesol ďalších $278,000.
Okrem vyššie spomínaných si k stolu sadli aj Phil Ivey (+$136k), Di "Urindanger" Dang (+$93k), Ashton Griffin (+$77k), Chau Giang (+$47k), Matt Hawrilenko (+$26k), Oppenheim (-$33k) a Daniel "FakeSky" Alaei (-$188k).
Ivey však nakoniec taktiež skončil v červených číslach po prehre $200,000 v PLO.
zdroj:Tlacove spravy
Nezda sa mi ze by sa mu nejak extra darilo.
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.