Kto chce hrat OPT 5 zadarmo?
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto chce hrat OPT 5 zadarmo?
Velmi rad by som si zahral tuto ligu celu,hlavne koli prestizi a dobrej atmosfere,ale turnajov je vela a hlavne mam nedele a pondelky vyhradene pre rodinu,tak som sa rozhodol pre tuto ponuku.
Zaujemca by mal mat teda cas hlavne v pondelok,hrat to zodpovedne a byt pravidelnym prispievatelom na pokerportali.
Ponukam mu celu pripadnu vyhru v jednotlivych turnajoch(po odpocitani buy inu) a 1/3 z pripadnej celkovej vyhry v lige.(ak odohra viac turnajov tak sa dohodneme aj na 50 %)
Hrat sa bude z mojich accountov,kde su uz pripravene aj peniaze,takze sa nemusi nikde registrovat.
Predbezne by teda hraval hlavne pondelky,a obcas aj ine dni mozno,ked pojdem na live poker,napr. hned teraz v utorok idem na turnaj v badene.
Kto ma zaujem piste sem,pripadne sukromnu spravu.
Zaujemca by mal mat teda cas hlavne v pondelok,hrat to zodpovedne a byt pravidelnym prispievatelom na pokerportali.
Ponukam mu celu pripadnu vyhru v jednotlivych turnajoch(po odpocitani buy inu) a 1/3 z pripadnej celkovej vyhry v lige.(ak odohra viac turnajov tak sa dohodneme aj na 50 %)
Hrat sa bude z mojich accountov,kde su uz pripravene aj peniaze,takze sa nemusi nikde registrovat.
Predbezne by teda hraval hlavne pondelky,a obcas aj ine dni mozno,ked pojdem na live poker,napr. hned teraz v utorok idem na turnaj v badene.
Kto ma zaujem piste sem,pripadne sukromnu spravu.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Kto chce hrat OPT 5 zadarmo?
lol chces ban ci ako ? to co pises je jasne porusovanie TOS
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Veru, ked to takto verejne postujes, hocikto Ta moze "nabonzovat" a ohrozujes tym svoj ucet a balance na nom.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
co porusujem?mam tam 50 $ takze o to sa nebojim
-
-pre vsetkych co poslali sukromne spravy,rozhodnem sa v nedelu a napisem to sem
-
-tak,uz som si vybral,diky vsetkym za pomoc,inak vysledky tendra budu zverejnene na nastenke u mna v kuchyni
-
palo1973 napísal:-tak,uz som si vybral,diky vsetkym za pomoc,inak vysledky tendra budu zverejnene na nastenke u mna v kuchyni
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.