Ahoj
Všimol som si, že na tejto sranke su hrači ktory sa špecializuju na cash game 6max, heads up, Sng 2 a 10, Don, Mtt turnaje, PLO omahu a NLE a LHE holdem(len dvaja ), obcas sa objavil aj prispevok z Razzu. Proste velka pestrost.
Chcel by som sa spytat hračov pokerportalu, preco preferuju hru ktoru hraju ? Myslim, ake vyhody ma napr. hranie sngeciek, ake vlastnosti su tam najdolezite(matematika, read, urcovanie range,disciplina) a ktore vlastnosti nemusia byt az take silne a daju sa nahradit inymi vlastnostami. Aky Edge dava skill nad štastim (videl som tabulku, kde na vrchole je sach , potom nl holde, tak limit holdem a nakoniec monopoly) ? Ake velka je tam variacia. A čo je podla vas najvyhodnejsie ? (nejake poznatky som už postrehol z blogov)
Zaujima ma to kvoli zbežnemu prehľadu.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede
typy hier
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: typy hier
hm, tak skusim k tym mojim Sitkam(6max, ale myslim že to plati vseobecne)...
čo je dôležité???
Myslím že najdoležitejšie je zvladnutie ICM, ešte viac ako pri cashke aj zvládanie tiltu, pretože tu je podľa mňa väčšia variance.
Musíš mať dokonale zvládnutú hru pred flopom, hra na flope, na turne a riveri už nie je tak dôležitá(a častá) ako v cashke...
čo sa týka skill/luck, je to podla mna vsade rovnake, len ako som písal, v SnG je variance väčšia...
čo je dôležité???
Myslím že najdoležitejšie je zvladnutie ICM, ešte viac ako pri cashke aj zvládanie tiltu, pretože tu je podľa mňa väčšia variance.
Musíš mať dokonale zvládnutú hru pred flopom, hra na flope, na turne a riveri už nie je tak dôležitá(a častá) ako v cashke...
čo sa týka skill/luck, je to podla mna vsade rovnake, len ako som písal, v SnG je variance väčšia...
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Re: typy hier
No tak o tom by sa dalo pisat velmi vela,ale nexcem tu pisat slohy...shak komu by sa to xcelo citat takze strucne : predpokladam ze sa bavime o online....ja hravam NL cash game shorthand,preco preferujem prave cash???ludia hraju trochu inak pod tlakom penazi,vela hracov hra dobre turnaje,ale tam moze stratit iba svoj buy-in ale v cash game proste nevedia ustat ten tlak,niektorym staci ze dostanu jeden bad beat,da si rebuy a uz vidis ze je v tilte a o to v cash game ide,dostat hraca do tiltu,vtedy z neho mozes vytiahnut najviac penazi...dalo by sa o tom pisat vela...ja nehravam napriklad vobec SnG,lebo ma to absulotne nebavi,zapnut si 10 stolov a hrat ako robot a klikat len viac menej na zaklade matematiky (nic proti ludom,ktory sa tym zivia) ,mna proste bavi byt viac v akcii,namahat si hlavu,spoznavat sam seba ako viem zvladat situacie,ked som pod tlakom a ucit sa z toho,byt lepsim a lepsim...co je dolozite pri cash game??read,skill,disciplina???podla mna vsetko...hlavne ak xces byt Pro,tak „zero tilt factor“...Aky Edge dava skill nad luckom? No podla mojho nazoru pri cash game dost znacny,z toho dovodu ze je pred tebou vzdy dalsia ruka,kedze sa mozes dokupit...to ze dostanes bad beat nic neznamena,ked vies ze toho hraca dostanes v dalsich handoch...nie ako pri turnajoch kde ta jeden bad beat stoji povedzme 6 hodin prace a nakoniec odides na prazdno...preto ich aj nehram Ci je vyhodnejsie hrat SnG,cash,turnaj??? To ti nepoviem,kazdy preferuje nieco ine,to co je jemu blizsie a v com sa citi dobre...v konecnom dosledku je to jedno ci zarabas peniaze hranim turnajov ale cash game...ide predsa o peniaze...
PS:inak v poslednom case hravam aj PLO ale iba male limity(hram omahu len pol roka),vzdy ked skoncim session tak si zapnem PLO a zahram si hodinku na relax...aj ked sa tam clovek tazko nieco nauci,lebo na micro limitoch su ozaj iba fishky ale aspon sa odreagujem,drawovat tam mozes jak blazen ......jaj to som toho zase napisal a xcel som aby to bolo kratke
PS:inak v poslednom case hravam aj PLO ale iba male limity(hram omahu len pol roka),vzdy ked skoncim session tak si zapnem PLO a zahram si hodinku na relax...aj ked sa tam clovek tazko nieco nauci,lebo na micro limitoch su ozaj iba fishky ale aspon sa odreagujem,drawovat tam mozes jak blazen ......jaj to som toho zase napisal a xcel som aby to bolo kratke
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.