No overbetovacie range su tak hnusne read-specificke a kedze sa robia raz za uhorsky rok, tak ten read takmer nikdy clovek nema .. hnus
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
.
Mate medzi sebou aj nejaku dynamiku? Videl si ho v takych spotoch bluffovat/valuebetovat a aka bola velkost? Nedavno si ho 3betoval na flope a on foldol? Stalo sa nedavno, ze si ho check/raisol na turne po tom ako Ta floatol?
Totiz vacsinou by som cakal, ze bluffovat bude na flope alebo turne. Ak si mysli, ze na flope a turne mozu jeho bluffy skoncit zle, tak moze chciet stealnut pot az na riveri. Samozrejme tym, ze checkujes turn a nasledne checkujes river, tak Ti malokedy dava monster a casto tam mas ruku, ktora chce ist na SD lacno alebo air, ktoremu neprisli dobre karty na barrel. Ak si mysli, ze na maly bet zlozis air vzdy, no s SD value callnes all the time, tak overbet tam ma zmysel, kedze overpairy a TPTK tam maju evidentne tazkost callnut
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
Ak to dava zmysel, tak sa da ocakavat, ze bluffovat tam overbetom moze casto. Uz len prichadza otazka, ci dokaze byt o level vyssie a robit to s monsterom (trips, TT, slowplayovane AA alebo Tvoje oblubene 44)
.
Asi som moc nepomohol, ze?