Kvalifikujte sa na EPT Praha!

Diskusia o starých akciách pokrových herní.

Kvalifikujte sa na EPT Praha!

Odoslaťod admin 04 Nov 2009 01:52

Diskusia k článku: Kvalifikujte sa na EPT Praha!

V herni P****Stars sú už kvalifikácie na European Poker Tour Praha v plnom prúde. Najkvalitnejšia Európska pokrová séria už po tretí krát zavíta do Prahy. EPT sa v Prahe uskutoční od 1.12.2009 do 6.12.2009. Priame buy-in je už tradične stanovené na €5,000+€250, no vy sa naň môžete prebojovať už od $2.22, či 111 FPP! Pripomíname, že počas EPT Praha Season 4 sa v main evente objavili také hviezdy ako Bertrand "ElkY" Grospellier, Johannes Strassmann, alebo Katja Thater. Inak tomu nebolo ani v minuloročnom EPT Praha Season 5 kde si zahrali okrem iných aj Dario Minieri, Ludovic Lacay, Nasr El Nasr, Sebastian Ruthenberg, Johnny Lodden. Netreba pripomínať, že v roku 2007 kedy vyhral nový člen P****Stars Pro teamu Arnaud Mattern sa umiestnil aj slovenský hráč Dag Palovič na výbornom siedmom mieste. V minulom ročníku zase Slovák Igor Rejdovjan obsadil skvelé 13 miesto a dvojica českých hráčov Petr Samčenko a Pavel Blatný sa tiež dostala na platené pozície. V herni P****Stars už teraz, mesiac pred štartom EPT Praha Season 6 môžete nájsť kvalifikácie na main event. Dokonca hráčovi z Českej republiky s nicko "Petor" sa už podarilo aj kvalifikovať! A čo obsahuje balíček ktorý môžete vyhrať? - buy-in do main event na EPT Praha v hodnote €5,000+€250, - ubytovanie počas celého podujatia v Hiltone, - vreckové v...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kvalifikujte sa na EPT Praha!

Odoslaťod DevilMayCry 04 Nov 2009 11:10

jedina vec kvoli comu som na P****Stars daval prachy :-D tak snad sa zadari....... :gl:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod chujo1990 04 Nov 2009 18:42

Nějaké freerolly pro CZ+SK hráče neplánuje P****Stars, jako minulý rok ?
chujo1990

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 04 Nov 2009 18:52

DevilMayCry napísal:jedina vec kvoli comu som na P****Stars daval prachy :-D tak snad sa zadari....... :gl:

GL - budes ho potrebovat - tie kvaldy nie su jednoduche
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod DevilMayCry 04 Nov 2009 23:49

yegon napísal:GL - budes ho potrebovat - tie kvaldy nie su jednoduche

thx......idem skusat najma tie sng stepy......len mam skurweny problem.....nejak pokergandalf si sadol na mna v stepe numero 3....zatal palicu do stola a zamrncal...tudy neprojdes :D

fakt ako v tom stepe3 vzdy tak pohorim.......
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod yegon 05 Nov 2009 00:59

stepy su imo humus, skor vyhras v sportke ako tym prelezies celym :)

aj ked svoco lucker hovoril ze to dal za par dni a asi za 7 BI od najnizsieho
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Nov 2009 09:41

yegon napísal:stepy su imo humus, skor vyhras v sportke ako tym prelezies celym :)

aj ked svoco lucker hovoril ze to dal za par dni a asi za 7 BI od najnizsieho

s mojim bankrollom 300USD je to jedna z hlavnych moznosti....myslim ze mi to celkom ide len cakam na to prekonat step3 :D tam som zatial vzdy stroskotal....mozno sa mi to len zda ale su tam uz slusni hraci....asi len raz som vypadol na nejaky bad beat ostatne prehry zasluzene......

....co by si mi odporucil namiesto stepov? skusal som tu medzikvaldu za 27dolacov.....3 postupovali do tej final kvaldy.....skoncil som 9 :(.....ale na to bankroll nemam....cize to bol len taky shot

s trochou lucku :gl: sa to ta zvladnut za pard dni......3 stepy jeden den.....3druhy a si tam :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod tomm 05 Nov 2009 10:44

od 5teho stepu je to ina liga, vyzera to lakavo, ale vacsiu sancu vidim cez tu 800-ku, kde postupi viacej ludi, skus sa skor kvalifikovat tam. Ak uz trvas na tych stepoch, tak od 4ky skus aspon zbezne prebehnut registrovabych hracov a pockat si na slabsi stol.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Nov 2009 15:02

tomm napísal:od 5teho stepu je to ina liga, vyzera to lakavo, ale vacsiu sancu vidim cez tu 800-ku, kde postupi viacej ludi, skus sa skor kvalifikovat tam. Ak uz trvas na tych stepoch, tak od 4ky skus aspon zbezne prebehnut registrovabych hracov a pockat si na slabsi stol.

thx za help......snad sa do tej stvorky dostanem coskoro... ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod riki69 05 Nov 2009 18:24

Vlani som sa aj ja skusal kvalifikovat na EPT do Prahy cez stepy. Podarilo sa mi to dotiahnut az do 6.stepu, kde som skoncil stvrty. 6ka uz bola husta. Boli tam regulari. Niektori sa specializuju iba na stepy a hraju od 4ky alebo 5ky. Ked som bol s nimi v pote, mal som pocit, ze hram s otocenymi kartami.
riki69

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Ďalšia

Naspäť na Akcie poker herní

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!