palo1973 napísal:11 $ HU sng,turbo,ongame,super absolutne neznamy,dokonca nemam pusteny ani sharkscope hud,lebo som prave dohraval mtt na ipokri.
Prva a jedina ruka,mam AK na BB a super completed,ja raise na 80,on reraise na 250,ja push all in,on call.
Je to zahrate spravne?
Druha otazka ako by mi pomohli stats zo sharkscopu pri rozhodovani,teda ci takto hraju len fishky a vtedy zlozit?
AK v HU je absolutny monster,na druhej strane limp-reraise svedci tiez o silnej ruke.
Da sa to este 4 betnut na nejakych 600 a na push zlozit?
...podla mna je tu jedna zasadna vec a sice, kolko ruk odhadujem, ze mi polozi na ten all in. A cim vacsia fishka gambler, tym menaj ruk polozi.
Takze v pripade ze zavola, mame priblizne 65%
(nastrelil som mu A2+,A2s+,K2s+,Q3s+,J4s+,T5s+,96s+,86s+,76s,65s,54s,A2o+,K4o+,Q7o+,J8o+,T8o+,98o,87o)
Otazka teda znie ci vyuzit tuto situaciu, alebo si pockat na lepsiu? Situacia je to rozhodne ziskova, ale nemoze byt ziskovejsia?
Paradoxne cim vacsia fish, tym viac ruk mimo Ax, Kx hra, takze sa castejsie dostavame do situacie kde sme skoro coinflip. Ak mame teda vacsi skill, tak by mohlo byt vyhodne polozit, pripadne dorovnat a obohrat ho po flope. Hm?
Ak by bol semi fishka agresivna a dame mu 22+,ATs+,KJs+,AJo+,KQo, mame 53%. Tzn. ze ak predpokladame ze ma tieto karty, je zasadna vec, ci ich dokaze polozit pri Alline, pretoze vacsina value k nam pride prave vtedy.
Co si o tom myslite?