No niektore situacie mozes vypustit preto, lebo si myslis, ze mas nad fishkou podstatne vacsi edge a asi je ta fishka znacne fishkovanejsia ako primerny super na danych stakes. Preto argument "zapnes si ine SNG" nesedi tak uplne, lebo priemerne lapis lepsieho supera voci ktoremu mas horsie ROI.
V tomto konkretnom pripade uz ale stackoff u mna.
HU sng trvajuce 1 hru
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: HU sng trvajuce 1 hru
dzejkej napísal:No niektore situacie mozes vypustit preto, lebo si myslis, ze mas nad fishkou podstatne vacsi edge a asi je ta fishka znacne fishkovanejsia ako primerny super na danych stakes. Preto argument "zapnes si ine SNG" nesedi tak uplne, lebo priemerne lapis lepsieho supera voci ktoremu mas horsie ROI.
V tomto konkretnom pripade uz ale stackoff u mna.
to by muse byt ale znamy super a zase ak je super velmi zly tak mozeme mat s AK ovela vacsiu equity
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: HU sng trvajuce 1 hru
Ram & jam AK preflop vs fish feels right. Palovu uvahu o odmietnuti marginal +EV spotu vs fish s tym, ze si pockam na lepsi, ++EV, lebo mam edge, casto pouzivam aj ja, ale hlavne v MTT kde aj o nieco ide. Yegon hovori, ze hrame v ramci safe BR managementu, takze sme viac ako happy brat akykolvek +EV spot. +1 on that.
Radsej natlacit teraz ako to nechat dojst do late game, kde mu natlacim s 8BB stackom q10s a ma snapne s A6 etc, fishky su fishky jednoducho preto, lebo sa stackuju s unstackworthy hands. Kazdy asi vie, co nam potom ukaze pri svojom hero calle... Toto nie je money bubble pri 5orbitovom stallerovi, ktory shipne svoj 9bb stack po minraiserovi. Tam ma VZDY AA & KK.
IMO je spravne povazovat kazdeho, kto si k nam prisadne, ze je fish.
A. lowstakes
B. ak je winning player checkne si nas predtym ako si prisadne
C. ak zisti, ze sme winning, bude table selectovat
Radsej natlacit teraz ako to nechat dojst do late game, kde mu natlacim s 8BB stackom q10s a ma snapne s A6 etc, fishky su fishky jednoducho preto, lebo sa stackuju s unstackworthy hands. Kazdy asi vie, co nam potom ukaze pri svojom hero calle... Toto nie je money bubble pri 5orbitovom stallerovi, ktory shipne svoj 9bb stack po minraiserovi. Tam ma VZDY AA & KK.
IMO je spravne povazovat kazdeho, kto si k nam prisadne, ze je fish.
A. lowstakes
B. ak je winning player checkne si nas predtym ako si prisadne
C. ak zisti, ze sme winning, bude table selectovat
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.