DevilMayCry napísal:Mewrick napísal:Niektore komentare mi pripominaju nase bulvarne denniky na Slovensku Eastgate nevedel hrat?Preco potom dostal od zmluvu aku dostal.
fuuuha.....to si myslis ze P****Stars a full tilt podpisuju zmluvy len s dobrymi hracmi????
pre nich mat vitaza WSOP pod svojimi kridlami znamena hlavne brutalnu reklamu a to znamena prilev hracov do herne a ja neviem co este za dalsie skryte prisuny money im to vyda.........ver mi im je suma fuk ci vitaz WSOP je skill hrac alebo nie......
presne tak, preco myslite ze P****Stars e najvacsia herna? Vdaka hracom ktorych sponzoruju.... a sponzoruju tych hracov preto ze su to strasny skkillery? nie, to by im lamky neprinieslo , a lamiek je viac ako skillerov vo svete, a ked maj u vela lamiek tak pridu aj skillery lebo maju vela lamiek na vyber s ktorymi mozu hrat na kopu stoloch....
najlepsi priklad je Moneymaker, kebyze ho nesponzoruje P****Stars ale dajmetomu EverestPoker ta co by bola navacsia herna ? Everest (popr. FT alebo Pary poker) kebize podporuje Party poker ajamerickych hracov a PS nema Moneymakera tak dens P****Stars by bolo ledva v Top5, a preto sa P****Stars snazi ziskat kazdy rok strasne vela sponzorkskych zmluv a ked ste na FT ME tak vas urcite kontaktuju, staci s tam preluckovat a mate sponsoring