KARMA thread pre Vladeho
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: KARMA thread pre Vladeho
less than air in this case imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:na to aby mala bradavky by najprv potrebovala prsia imo
dzejkej napísal:Ale ved ich ma, len tie saty su volne. Tebe kym ich cica nevycapi na obrazovku (neukaze na showdowne), tak myslis, ze len bluffuje a ma air?
Hmm, zaujimavo sa vyvija tato tema .
-----------------------------------------------
Drzim palce Vlade
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
dzejkej napísal:
Ale ved ich ma, len tie saty su volne. Tebe kym ich cica nevycapi na obrazovku (neukaze na showdowne), tak myslis, ze len bluffuje a ma air?
v tejto suvislosti sa celkom zaujimavo da ponat aj slovo bluffcatcher:D:D:D..ci skor toucher:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kua tieto live turnaje to je strach, uz som out
AK vs AA (K22 flop), JJ vs xx, flop Q94 turn A FD pre mna, river 7, fesak to tam nejako neprijemne osolil takze fold, AQ vs lucker, flop cela jeho farba (ukazal ked som foldol), 1 pokus o steal, lucker reraise, ja fold, ostalo mi par fufnakov, na buttone 55 raise, lucker reraise (mimochodom ten vyhral hadam kazdu ruku co hral, ak doslo k showdownu tak mal monster), uz ma sral ze furt vyhrava, tak som mu tam dal allin on easy call KK a ja out. A mozem si zacat uzivat dovolenku
Inak su tam nejake supacke side eventy 150E buy in, to sa mi asi nebude chciet hrat...
PS: toto "mesto" je nejake cudne, vsetko je tu take osarpane a stare, po celom meste to smrdi ako v zumpe a nemaju tu ani pitnu vodu
AK vs AA (K22 flop), JJ vs xx, flop Q94 turn A FD pre mna, river 7, fesak to tam nejako neprijemne osolil takze fold, AQ vs lucker, flop cela jeho farba (ukazal ked som foldol), 1 pokus o steal, lucker reraise, ja fold, ostalo mi par fufnakov, na buttone 55 raise, lucker reraise (mimochodom ten vyhral hadam kazdu ruku co hral, ak doslo k showdownu tak mal monster), uz ma sral ze furt vyhrava, tak som mu tam dal allin on easy call KK a ja out. A mozem si zacat uzivat dovolenku
Inak su tam nejake supacke side eventy 150E buy in, to sa mi asi nebude chciet hrat...
PS: toto "mesto" je nejake cudne, vsetko je tu take osarpane a stare, po celom meste to smrdi ako v zumpe a nemaju tu ani pitnu vodu
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ten co ti nechal 1. misto na kvalde vedel co dela
sebral 2,5k nebo kolik a ma na super dovolenou ...
sebral 2,5k nebo kolik a ma na super dovolenou ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
..skoda, tak si tam aspon uzi a oddychni si
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
skoda
btw
"osarpane a stare" sa v kulturnom svete hovori ze "historicke"
btw
"osarpane a stare" sa v kulturnom svete hovori ze "historicke"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vlaďo a co si to hral teda za kvaldu ? , takze ani z dovolenky nebude nic ? zacni hrat radsej PCA a mozno sa stretneme na bahamach
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
To som isiel z nejakeho freerollu, niekde som to popisal v diskusii davnejsie. Ako dovolenka to je fajn, popozeram este nejake tie zrucaniny co tu vsade su pojem nejake morske hady a poriadne sa vyspim
Ale fakt, este som tu nevidel normalnu budovu, vyzera to naozaj ako niekde v ciganskej osade az na tie palmy, kaktusy a lode.
Prave som si tu kupil nejaky vysokorychlostny internet v hoteli za 20E na 24h , dobry kseft. Je tu sice wifi, ale to je hroza...
Ale fakt, este som tu nevidel normalnu budovu, vyzera to naozaj ako niekde v ciganskej osade az na tie palmy, kaktusy a lode.
Prave som si tu kupil nejaky vysokorychlostny internet v hoteli za 20E na 24h , dobry kseft. Je tu sice wifi, ale to je hroza...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlado takze uz mastis dalsiu Kvaldu na nejaky big turnaj?
Skoda ze sa ti nedarilo. Ale v piatok 13. sa ani nieje comu cudovat.
Skoda ze sa ti nedarilo. Ale v piatok 13. sa ani nieje comu cudovat.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.