.
Re: spax's home - another poker blog
Nehraj lowstakes CASH HU. Rake je zabijacky!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
lidi, chci se zeptat na pokersavy, vyuzivate to nekdo aktivne? zajimalo by me, za kolik raked hands zhruba nebo za kolik treba FPP bodu v hernach dostavam kolik savypoints. treba abych ziskal 100savypoints, kolik bych musel treba nahrat hands na nl25 (priklad), nemuzu jim to na strankach najit:/
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
vidim, ze jste ochotni, ale tak nevadi.
dotaz 2.
chci se zeptat na nejaky soft na PS, ktery by mi udrzoval porad otevreny urcity pocet stolu.
Tzn. zapnu pc, chci hrát 3hodiny a stále mít otevřených 16 stolů. Tzn. že ikdyž někde vypadnu, aby mě to auto reglo do dalšího.
Takže abych si tam mohl nastavit kolik stolů chci hrát, jak dlouhá bude session.
Na netu jsem našel toto
http://www.overcards.com/wiki/moin/SFSO
ale nějak mi to nejde zprovoznit. Taky nechápu, jak tomu nastavím, jaké turnaje to má otvírat. (jestli chci hrát třeba 5.20 dony, tak ikdyž to vyfiltruju v PS lobby, tak stejně zustanou ty nonturba, které hrát nechci)
dík.
dotaz 2.
chci se zeptat na nejaky soft na PS, ktery by mi udrzoval porad otevreny urcity pocet stolu.
Tzn. zapnu pc, chci hrát 3hodiny a stále mít otevřených 16 stolů. Tzn. že ikdyž někde vypadnu, aby mě to auto reglo do dalšího.
Takže abych si tam mohl nastavit kolik stolů chci hrát, jak dlouhá bude session.
Na netu jsem našel toto
ale nějak mi to nejde zprovoznit. Taky nechápu, jak tomu nastavím, jaké turnaje to má otvírat. (jestli chci hrát třeba 5.20 dony, tak ikdyž to vyfiltruju v PS lobby, tak stejně zustanou ty nonturba, které hrát nechci)
dík.
-
spax napísal:vidim, ze jste ochotni, ale tak nevadi.
..no, nemyslim si, ze by to nebolo o ochote pomoct, ale skor o tom, ze nikto nevie
spax napísal:dotaz 2.
Na netu jsem našel toto
dík.
SFSO je o nicom, genialna vec pre to co potrebujes, je Table Ninja. Viac info tu: post85499.html#p85499
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Agh! Dnesek uplna katastrofa.
Ve zkratce:
107ks 5$ DoNů.
result: - 12bi.
Co se týče hry, ta byla si myslím velice dobrá, měl jsem dobré foldy, dobré pushe na limpery, vpohodě bubble play, takže si myslím, že tam chyba nebyla. Ale kde teda?
Takže, flipy jsem dneska počítal. Vyhrál jsem jen 5/42 (pokud chcete vidět ty čárky na papíře, kt. tu mám, není problém).
AA jsem měl určitě 8x +, z toho jsem mohl vyhrát tak 2-3. Nejlepší bylo, když mě třeba cracklo A5 (board x2x34) nebo QJ board (xxJJJ).
QQ,KK jsem měl snad ještě vícekrát, ale pouze málokrát jsem se mohl radovat z vítězství. Nějak bych unesl, že mě crackne nějaké AK atp, ale že mě poráželo 54s,J9o atp, tak to už mi nejde do hlavy.
Pak jsem hlavně prohrál spoustu BvB (a to jsem byl hodněkrát lepší - AT < A4 atp.)
No, co dodat. Doufám, že takové swingy jsou u DoNů normálka, uvidím zítra. Naštěstí jsem mimo tilt, což mě aspoň těší. (ale sere mě to dost) Plán je skončit v plusu nějakých 6+ bi minimálně. Snad se zadaří,
Ve zkratce:
107ks 5$ DoNů.
result: - 12bi.
Co se týče hry, ta byla si myslím velice dobrá, měl jsem dobré foldy, dobré pushe na limpery, vpohodě bubble play, takže si myslím, že tam chyba nebyla. Ale kde teda?
Takže, flipy jsem dneska počítal. Vyhrál jsem jen 5/42 (pokud chcete vidět ty čárky na papíře, kt. tu mám, není problém).
AA jsem měl určitě 8x +, z toho jsem mohl vyhrát tak 2-3. Nejlepší bylo, když mě třeba cracklo A5 (board x2x34) nebo QJ board (xxJJJ).
QQ,KK jsem měl snad ještě vícekrát, ale pouze málokrát jsem se mohl radovat z vítězství. Nějak bych unesl, že mě crackne nějaké AK atp, ale že mě poráželo 54s,J9o atp, tak to už mi nejde do hlavy.
Pak jsem hlavně prohrál spoustu BvB (a to jsem byl hodněkrát lepší - AT < A4 atp.)
No, co dodat. Doufám, že takové swingy jsou u DoNů normálka, uvidím zítra. Naštěstí jsem mimo tilt, což mě aspoň těší. (ale sere mě to dost) Plán je skončit v plusu nějakých 6+ bi minimálně. Snad se zadaří,
-
spax napísal:...myslím, že tam chyba nebyla. Ale kde teda?
Hint:
spax napísal:107ks 5$ DoNů.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ako to ze nemas nejaky PT alebo HM?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-
nejak pokracuju v me smule, kterou zase strida stesti. po tech 2x AA v rade jsem vcera sucknul s KK AA, ale to tak, ze na flopu xxA, jsem byl prakticky dead, po turnu K a riveru K jsem jen cumel na monitor.
v pokeru jsem nikdy nedostal jeste royal flush, ale uz jsem mel 2x str8 flush, vzdy jen nejakou malou. Dneska jsem zatim dostal moji best hand sice to asi neni best play, ale musim se pochlubit
Poker Stars $6.00+$0.25 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 366495
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN/SB: t1200 M = 40
Hero (BB): t1800 M = 60
Pre Flop: (t30) Hero is BB with 8 J
BTN/SB raises to t60, Hero calls t40
Flop: (t120) Q 3 9 (2 players)
Hero bets t60, BTN/SB calls t60
Turn: (t240) T (2 players)
Hero bets t140, BTN/SB raises to t340, Hero raises to t670, BTN/SB folds
Final Pot: t920
Hero mucks 8 J
Hero wins t920
v pokeru jsem nikdy nedostal jeste royal flush, ale uz jsem mel 2x str8 flush, vzdy jen nejakou malou. Dneska jsem zatim dostal moji best hand sice to asi neni best play, ale musim se pochlubit
Poker Stars $6.00+$0.25 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 366495
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN/SB: t1200 M = 40
Hero (BB): t1800 M = 60
Pre Flop: (t30) Hero is BB with 8 J
BTN/SB raises to t60, Hero calls t40
Flop: (t120) Q 3 9 (2 players)
Hero bets t60, BTN/SB calls t60
Turn: (t240) T (2 players)
Hero bets t140, BTN/SB raises to t340, Hero raises to t670, BTN/SB folds
Final Pot: t920
Hero mucks 8 J
Hero wins t920
-
spax napísal:sice to asi neni best play, ale musim se pochlubit
A aka je podla Teba best play v tom pripade na jednotlivych streetoch?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.