BLOG pekneho dinka
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
BLOG pekneho dinka
Servus vsetci
Nakoniec to prislo aj na mna a zakladam svoj blog, v ktorom mi snad pomozete pri rieseni handov, ktore budu na mna dost "scared" . Poker hravam sice uz dlhsi cas, ale vacsinou live aj to po 90% freerolly (0-5,0-10). Online zacinam, pravdupovediac od 0, kde svojich prvych 10 dolarov som vyhral vo freeroll lige do herne ANOpoker.
Najskor by som vas chcel poprosit o rady ohladom nejakeho "free" softu ku hre (grafy, statistiky atd.)
Kedze ANOpoker neponuka ziadne zaujmave akcie pre hracov (rakeback, vstupny bonus...), tak po nahrati urciteho BR planujem hernu zmenit, tak by som uvital rady, kde je nejaky slusny bonus, ktory by som zvladol clearnut na NL2, popripade NL5, ked hravam cca 4-6 hodin/4stoly denne.
Nakoniec to prislo aj na mna a zakladam svoj blog, v ktorom mi snad pomozete pri rieseni handov, ktore budu na mna dost "scared" . Poker hravam sice uz dlhsi cas, ale vacsinou live aj to po 90% freerolly (0-5,0-10). Online zacinam, pravdupovediac od 0, kde svojich prvych 10 dolarov som vyhral vo freeroll lige do herne ANOpoker.
Najskor by som vas chcel poprosit o rady ohladom nejakeho "free" softu ku hre (grafy, statistiky atd.)
Kedze ANOpoker neponuka ziadne zaujmave akcie pre hracov (rakeback, vstupny bonus...), tak po nahrati urciteho BR planujem hernu zmenit, tak by som uvital rady, kde je nejaky slusny bonus, ktory by som zvladol clearnut na NL2, popripade NL5, ked hravam cca 4-6 hodin/4stoly denne.
- dinoxxx
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: BLOG pekneho dinka
Skus si stiahnut Poker Tracker alebo Holdem Manager, su tam trial verzie
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
a hlavne existuju stranky ktore ti daju zadarmo start kapital
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal::vitaj: a hlavne existuju stranky ktore ti daju zadarmo start kapital
ano, presne tak. jestli chces, napis mi do zpravy, poslu ti nejake refferal linky :-) (doufam, ze to neni reklama a nedostanu ban )
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Ahoj , Welcome, radim ti najprv. si stiahnut poker tracker, je tam az dvoj mesacny trial. Tiez som s nim zacinal, az neskor som si kupil za prvy vyhrany cash holdem manager.
Drzim prsty
Drzim prsty
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
A nepočuvaj spaxa, klinkni na moje referal linky. :D
-
A vy dvaja - ten refferal link battle a presviedcania + uplatky uz rieste cez sukromne spravy .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK, nechces dat pro bet ze kto vyhra referal battle ?:D
-
Re: day 1,2
dinoxxx napísal:Po dvoch dnoch stravenych na NL2, som zistil, ze existuju este ovela vacsie rybky ako som ja
-kedze nemam ani sajnu, kde by som nasiel nejaky graf, alebo statistiky, tak len takto:
cca 2000-2500 hands
result: +23 BI
hodne najs
dinoxxx napísal:tak po nahrati urciteho BR planujem hernu zmenit, tak by som uvital rady, kde je nejaky slusny bonus, ktory by som zvladol clearnut na NL2, popripade NL5, ked hravam cca 4-6 hodin/4stoly denne.
a 1st imo by si si mal vybrať hlavne herňu kde máš rakeback+bonusy tj. UB/Boss Media+ bonusy sú tam takisto+ traffic je solid
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.