emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjayko potrebuje vasu pomoc

Odoslaťod emjayko 14 Nov 2009 10:58

tucniak napísal:.

ono na to clovek asi musi prist sam postupom casu ze najlepsie bude zacat hladat chybu v sebe a nie niekde inde... bohuzial tak ako v zivote ked chce clovek nieco dokazat tak aj v pokry si musi clovek vybrat tu zlozitejsiu trnistu cestu... len vies pre nas ako zacinajucich hracov je to strasne tazke sa vysporiadat s takouto nepriaznou... ale tak myslim ze kazdy z vas co uz grindite dlhsie si tym musel prejst a sami to dobre poznate...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Nov 2009 11:44

emjayko napísal:
tucniak napísal:.

ale tak myslim ze kazdy z vas co uz grindite dlhsie si tym musel prejst a sami to dobre poznate...

Veru, musime si to vsetci prejst. Ale tak je dobre, ze ked sa nedari, stale Ti moze niekto napisat, kto si to uz vyzral a prave nie je v "pokrovej depresii", ze sa to obrati a treba si verit a snazit sa hrat co najlepsie. Doda to iba trochu nadeje, ale aj to je lepsie ako nic :).

Vela z nasich grinderov, co teraz mesacne zarabaju velke sumy (priemerne :) ) takmer bustlo cely svoj roll, ked zazivali nepriazen osudu a zaroven nehrali svoju A-game.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 21 Nov 2009 08:59

tak v poslednej dobe vobec nemam chut zapnut si poker a v podstate ani cas kedze sa musim venovat skole ale od buduceho tyzdna by to malo byt viacej free tak asi znovu zacnem... Povedal som si ze si dam aspon live cashku ze ma to snad dobre naladi... bola to taka semi home semi pro cashka dealerom a BI 5e... hral som iba dve hodiny kedze som tam isiel rovno zo skoly unaveny a odohral som dokopy asi 10 handov... z toho iba dva zaujimave... prva ruka s JJ pf ja reis jeden call som flopol QJJ :-) oop proti agresivnemu dobre hrajucemu hracovi s ktorym som odohral uz par turnajov a vedel som ze vie kde je sever ktory mal o mne velmi tight image... flop ja check, on reis 50c do potu 70c ja call turn T, ja check on reis 1,5 ja call... river blank tak som mu tam supol zvysnych 4e on call ked tak nad tym rozmyslam asi to nebolo bohvieco z mojej strany proste neviem hrat monster :-D kvoli mojmu tight image som nechcel rr flop ale turn som mohol asi rr kedze ma mohol preplatit s oesd, Q, FD co vy nato?... druha ruka preflop AI s KK proti AQs som ustal.. takze som skoncil +3BI co ma celkom dobre naladilo do dalsich online bojov...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod tucniak 21 Nov 2009 11:48

c-c c-c a donkshove na QJJT vobec nevyzera ako monster kdeze:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 21 Nov 2009 12:06

taka technicka..po check ako prvej akcii na street nemoze ist raise (ani reis) ale len bet
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod emjayko 21 Nov 2009 12:32

tucniak napísal:c-c c-c a donkshove na QJJT vobec nevyzera ako monster kdeze:)

spatne si to uvedomujem, ako by to malo vyzerat? c-c flop? c-r turn alebo bet turn? ja osobne by som sa teraz priklanal k c-c flop a bet turn...avsak som si bol na 95% isty ze betne aj turn tak som ho to nechal spravit za mna.. myslim ze check raise vyzera pre neho viacej scary ako iba bet na turne...

Horsey7 napísal:taka technicka..po check ako prvej akcii na street nemoze ist raise (ani reis) ale len bet

am sorry sir, v skole ma naucili taku mudru vec PÍŠ JAK VÍŠ :)
Naposledy upravil emjayko dňa 21 Nov 2009 12:35, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod tucniak 21 Nov 2009 12:34

no len ked pises jak viis tak sa v tom nikto nevyzna- c/r turn alebo r turn?tomu nerozumiem, snad c/r turn alebo BET turn?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod emjayko 21 Nov 2009 12:36

tucniak napísal:no len ked pises jak viis tak sa v tom nikto nevyzna- c/r turn alebo r turn?tomu nerozumiem, snad c/r turn alebo BET turn?

opravene
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 25 Nov 2009 13:00

emjay is back!
tak som si po downswingu musel na dva tyzdne dat pauzu od pokru, trocha si oddychol porobil veci do skoly cez vikend dal live cashku ktora celkom dobre naladila a vcera sa pustil zase do grindenia... a zda sa ze to pomohlo :) mozem odporucit heh... za 2k ruk som dal +8BI co mi pripomina zaciatky na noiqu... dufam ze sa zase nezosipem...
mozno to este dotiahnem tento mesiac aspon na even ale to bude este narocna misia :D
Obrázok
Obrázok
vecer este trocha zagrindim a pridam nejake ruky... inak dnes som narazil na jednoho velmi mileho tipka ktory mi podaroval asi 4BI hral 87/55 wtsd 40 3b 25 najprv ma dvakrat vybral mal 6BI pri stole a povedal som si ze pokial ho nevyberem tak neodidem od stola... podarilo sa :lol2:
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod poldinhoo 25 Nov 2009 14:25

:good: super MJ :Yahoo!: nech sa darí aj naďalej
rád vidím,keď sa microstakerom darí,lebo tuším tento mesiac pre nás nebol najlepši.. ;)

inak takí darcovia sú najlepši..ja som mal minule na NL2 jedného s 5BI stackom mal na mňa pozíciu a strašne ma raisoval,betoval stále a hral akoby iba na mňa..som si povedal,že nepojdem spať,kým ten stack nebude môj a nakoniec som odchádzal zo stola s jeho 5BI.. 8-)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!