diky chalani za ponuky, ale tym padom by som nemohol clearovat ziaden bonus + ziadny rakeback atd.
Dnes to bolo vazne zle. Prisiel som z plavarne, pustil si hudbu a zacal sa blaznit a vypisovat s babami... ani som sa nenazdal a behom pol hodky som bol -6 BI. Moje AA nestacilo na 33/AK/TT, 2 krat som si nabehol s KK do AA. No proste zaciatok hruza . K veceru som sa ukludnil, vypol ICQ, vypol TV a hned to bolo poznat
-zajtra po skole sem mozno hodim par ruk, inak dnesok uzatvaram: 1389 hands, +2 bi
btw vsimol som si, ze po prvom dni mi prestali naskakovat "poker point", tak som kontaktoval support, kde mi odkazali, ze ano mam pravdu, ale nevedia preco to tak je (zajtra snad budu umudrejsi)
p.s. ktora je asi najprijatelnejsia herna pre zaciatocnika? (nejaky first deposit bonus, ktory sa da clearnut aj pri microlimit+normalny rakeback)?
BLOG pekneho dinka
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: BLOG pekneho dinka
dinoxxx napísal:diky chalani za ponuky, ale tym padom by som nemohol clearovat ziaden bonus + ziadny rakeback atd.
Je aj reffer a friend na pokerstrategy. To nic nema s hernou a tam vsetky RB a bonusy platia. Len pokerstrategy vyplati nejake bubaky, ked nahras dostatok bodov .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: BLOG pekneho dinka
Dnes rano som sa pekne zobudil na prednasku z informatiky, ze si pekne v aule par hodin zabojujem na stoloch, ale samozrejme wifi v aule vypnuta takze som si tam len odspal 8 hodin. Ked som sa doma pustil do hrania v pribehu 10 minut -4 bi (chvilku mi trva, kym sa zahrejem ), ale potom to uz islo ako po masle a rybky pustali a pustali.
Pre dnesok: 1252 hands, +14 bi
Pre dnesok: 1252 hands, +14 bi
- dinoxxx
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.