Turnaje / Freerolly
Re: B**n Poker
no tak to je super spravene :-))))).... Hahaaaaa.....OK, dakujem moc pekne
- HaPpY LuMpY
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 62 krát/3 krát
B**n boduje
Na poslednom OPT z ničoho nič zdoublovali buyin, teraz pre istotu turnaj zrušili. Som zvedavý, aké prekvapenia nás s touto herňou ešte čakajú.
Na poslednom OPT z ničoho nič zdoublovali buyin, teraz pre istotu turnaj zrušili. Som zvedavý, aké prekvapenia nás s touto herňou ešte čakajú.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
je uz dnesny turnaj nahodeny v lobby? lebo ho nikde nevidim...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
kde mam napisat na ten bounty bonus...kedze som vyradil uja managera??
- lengySK
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
lengySK napísal:kde mam napisat na ten bounty bonus...kedze som vyradil uja managera??
http://www.pokerportal.info/akcie/820/
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
btw to co my dnes predviedol B**n sa neda ani opysat , kokos to nie ze je absolutne na infarkt ,ale ja som ho aj dostal .
rychlo prec stej herne ,lebo vas to zabije , kedze som chcel dohrat OPT na dvoch herniach(B**n a Ace., Hill my nejde) tak urcite na bwine hrat nebudem a ani nechcem , kazdy ma pravo volby ,ja tiez , a ja im za toto moje peniaze nedam , fak sorry , ale toto by bolo aj na kona moc .takze mozno na OPT6 sa stretneme , alebo mozno na LuckyAce este vtejto serii , alebo inej akcii (live) .
dakujem aspon som sa pobavil na chate ,
p.s. to nespominam luckera roya
rychlo prec stej herne ,lebo vas to zabije , kedze som chcel dohrat OPT na dvoch herniach(B**n a Ace., Hill my nejde) tak urcite na bwine hrat nebudem a ani nechcem , kazdy ma pravo volby ,ja tiez , a ja im za toto moje peniaze nedam , fak sorry , ale toto by bolo aj na kona moc .takze mozno na OPT6 sa stretneme , alebo mozno na LuckyAce este vtejto serii , alebo inej akcii (live) .
dakujem aspon som sa pobavil na chate ,
p.s. to nespominam luckera roya
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
kua roy to s cim ta dorovnal ten hopper ? a ze rozdavas ?
no vidis a tak to chodilo proti mne cely vecer
no vidis a tak to chodilo proti mne cely vecer
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to nieje hernou, to je hracmi.... tu sa normalne bez problemov pri 16-tich ludoch calluju all iny s A6o alebo K6s
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
to co je za blba herna?
Zase sami all in blbec. Ked sa konecne dostanem k hre mam KK na ruke a dorovnam all in kretenovi ktory od zaciatku chodi len all in otocia sa jeho karty a ma tam T5. Myslim si super chlapec dostane konecne na drzku. Ale chyba. Flop T 2 5 turn Q a river T. Odchadzam s pocitom ze som nemohol urobit nic lepsie ako mu ten all in dorovnat.
Sledujem ten stol este asi 10-15 minut a nestacim sa divit co mu prichadza. Vzdy vsadza all in a absolutne vsetko ho trafi.
Zo zaciatocnych 1500 chipov je ten blbec po 15 minutach hry absolutny chipleader s 56 000 chipmi. Uplne super herna. A vobec to nieje zmanipulovane.
Opravene: Omyl. A na poznamky primitiva ako je Wishdeath ani nemienim reagovat.
Zase sami all in blbec. Ked sa konecne dostanem k hre mam KK na ruke a dorovnam all in kretenovi ktory od zaciatku chodi len all in otocia sa jeho karty a ma tam T5. Myslim si super chlapec dostane konecne na drzku. Ale chyba. Flop T 2 5 turn Q a river T. Odchadzam s pocitom ze som nemohol urobit nic lepsie ako mu ten all in dorovnat.
Sledujem ten stol este asi 10-15 minut a nestacim sa divit co mu prichadza. Vzdy vsadza all in a absolutne vsetko ho trafi.
Zo zaciatocnych 1500 chipov je ten blbec po 15 minutach hry absolutny chipleader s 56 000 chipmi. Uplne super herna. A vobec to nieje zmanipulovane.
Opravene: Omyl. A na poznamky primitiva ako je Wishdeath ani nemienim reagovat.
Naposledy upravil pegas1975x dňa 26 Nov 2009 09:21, celkovo upravené 1 krát.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
mily pegasko blby si asi len ty ked napises opat takuto krasnu prihodu ako si prehral KK vs 5T, hras predsa karty baby tak tu neplac vzdy, kedy to pochopis ? ci chces aby ta zakazdym niekto lutoval ? chudacik
a za druhe ak si mal na ruke KK a turn bol K nebol si nahodou lepsi ? nauc sa hodnoty listov a potom zacni hrat, gl
a za druhe ak si mal na ruke KK a turn bol K nebol si nahodou lepsi ? nauc sa hodnoty listov a potom zacni hrat, gl
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.