15.11.2009 - Nonpoker blog vol.1Blog - je pravda, že jsme sice na pokerovém foru, ale když už tu mám blog, proč bych někdy taky nemohl napsat něco o sobě, ne?
Nevím, jestli jsem se už zde zmínil, ale jsem poměrně hodně mladý (live můžu chodit hrát jenom teprve rok), takže ještě nemám tolik životních zkušeností jako ostatní, ale lecco už jsem zažil. Zhruba před měsícem až dvěma měsíci se se mnou rozešla přítelkyně, se kterou jsem byl dva roky, což je hodně sick, ale zas na druhou stranu, dnes můžu říct, že mám přítelkyni novou (/very hot). Takže už si zas na nic nemůžu stěžovat.
Co se týče mě a školy, tak to je kapitola sama o sobě. Jelikož jsem v maturitním ročníku, tak mám školu zatím ještě poměrně .... (doplň, co uznáš za vhodné) a moje školní výuka vypadá následovně. Přijedu do školy, zapnu notebook, connectnu se na wifi, přečtu net atp. zapnu poker a smažím. někdy smažíme samozřejmě cs, někdy jen tak čumím na net / film / seriál. Najednou je zvonek, je 14hodin a já jedu domů. školou ale procházím s poměrně slušnýma známkami (matika se moc učit nemusím, hodně věcí obkecám / odvodím si, zbytek tahák) věřím, že mi to nějak na maturitu stačit bude
Včera jsme vlastně měli stužkovák (stužkovou po vašem). Hodně solidní akce, alkohol tekl proudem, začátek si pamatuju, prostředek jakžtakž a jak jsem se dostal domů, už ani moc nevím. Ale jak se teď dívám na fotky, vypadá to, že jsem se bavil.
Když už mluvím o té škole, tak možná by se ještě hodila říct co já&future - tak cíl je jasný a ten je Praha. Konkrétně VŠE nebo žurnalistika na CUNI.
No, na začátek se rozepisovat moc nebudu, myslím, že stačí, spíš by mě zajímalo, jestli vás tyhle kecy zajímají nebo jestli mám pokračovat jen v postování mých pro hands.