Full Tilt Poker
Freeroll restricted
Nevedel by mi dakto poradit preco drviva vacsina turnajov je Restricted zopar ich oznamenych a mozno 2-3 do ktorych sa da momentalne registrovat a to tiez je za FTT body. Co to vlastne znamena ked je turnaj restricted(zakazany)?? Dakujem
- w3nd3tta
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Full Tilt Poker
a tiez jedna mini otazocka...da sa menit na full tilte casove pasmo? alebo je tam len americky east time?
- w3nd3tta
- Založený: Mar 2009
Full Tilt Poker- PRODEJ DOLARU
Zdravim vsechny potrebuji prodat dolary (cca 2000 dolaru nebo aspon cast) na Full Tilt Pokru nema nekdo zajem ?? idealne z Prahy. dam pripadne i lepsi kurz... : ) dejte prosim vedet sms na 602 23 66 22 diky
- zlobrx
- Založený: Mar 2007
toto je asi najpridrbanejsia herna co sa tyka vyberu penazi...uz tyzden nie su schopni mi poslat peniaze na MB a stale sa vyhovaraju na preplnenu trafiku vyberov...toto je fakt nemyslitelne aby drzali praxy dlsie ako 2 dni...na PS to poslu v priebehu par hodin...na inych herniach 1-2 dni, ale majstri s FT to musia posielat mesiac...ozaj na tom ceskom supporte niekto robi? lebo mam pocit, ze je to len hluxy mailbox.
- beinn
- Založený: Jún 2007
-no mne prisli vzdy do 24 hodin
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
mne najneskor do 2 dni..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Nestras! bo aj ja budem chciet raz isto vyberat . . .
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
beinn napísal:toto je asi najpridrbanejsia herna co sa tyka vyberu penazi...uz tyzden nie su schopni mi poslat peniaze na MB a stale sa vyhovaraju na preplnenu trafiku vyberov...toto je fakt nemyslitelne aby drzali praxy dlsie ako 2 dni...na PS to poslu v priebehu par hodin...na inych herniach 1-2 dni, ale majstri s FT to musia posielat mesiac...ozaj na tom ceskom supporte niekto robi? lebo mam pocit, ze je to len hluxy mailbox.
Je mozne, ze prvy vyber trva trochu dlhsie ale akonahle si overeny tak mne chodia peniaze tak za 3-5 hodin aj cez vikendy.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Da sa vybavit rakeback pokial uz mam spraveny account?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
nyet
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.